Jerome Wehrens

Jerome Wehrens

Eigenaar B-Mind, training en coaching

De kracht van deze spreker
  • Humor
  • Vitaliteit
  • Doorzettingsvermogen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Oprichting B-Mind 2010
  • Start eigen Academy 2018
  • Boek 'HEELWEEK' 2018

Over Jerome Wehrens

Na een eenzame en onveilige jeugd breekt Jerome Wehrens op zijn 20e zijn rug bij een ongeluk. 100 dagen ligt hij in één houding, waarbij het grootste deel van zijn bovenlichaam verpakt zit in een gipskorset. Hij spreekt met zichzelf af dat als hij hier uit komt, hij alles zal doen om zijn lichaam en geest in balans te houden. Jerome komt zijn belofte na. Vijfentwintig jaar later heeft Jerome meer dan 10.000 mensen getraind, een eigen methode ontwikkeld en is kundig in 33 methoden en technieken als Body & Mind expert.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Waarom Jerome Wehrens inhuren als spreker ?

Jerome Wehrens is inzetbaar als spreker waarbij hij vertelt over zijn ervaringen, vitaliteit en de balans tussen lichaam en geest. Hij is tevens inzetbaar als dagvoorzitter en voor interactieve workshops.

Impressie van deze spreker

Biografie

Net als zijn jeugd is het breken van zijn rug bepalend geweest voor de rest van het leven van Jerome Wehrens. Tijdens zijn herstel begon Jerome zich te verdiepen in alles wat verschil maakt in energieniveau, ervaring van geluk en verbetering van de gezondheid. Het toenemen van zijn kennis over vitaliteit zorgt ervoor dat hij overtuigd raakt van het feit dat men veel meer invloed heeft op de gezondheid dan dat men denkt. Jerome gebruikt zijn lichaam als laboratorium om te onderzoek, te ervaren en te leren. Zo eet hij 20 dagen niet, loopt hij twee jaar lang zowel binnen als buiten in een t-shirt ongeacht de temperatuur, rent hij ongetraind een dubbele marathon en laat hij bij een sporttest een ongekend hoge verzuring zien. Wat werkt neemt hij mee, wat niet werkt laat hij los. Op verzoek van vrienden startte hij met het delen van zijn kennis en ervaring, wat lijdt tot de start van zijn eigen bedrijf B-Mind in 2010. Vijf jaar later werd Jerome één van de hoofdtrainers van Wim Hof. In de jaren die volgden ging hij steeds meer lezingen geven, schreef hij een boek en ontwikkelt een eigen methode voor vitaliteit. Acht jaar na het oprichten van zijn bedrijf start Jerome zijn eigen academie, waarin hij B-Mind Coaches opleidt door middel van zijn methodes. Deelnemers van workshops en lezingen roemen onder andere zijn kennis, zijn vermogen om complexe zaken laagdrempelig te maken, zijn humoristische benadering en unieke balans tussen wetenschap en spiritualiteit.

Boek Jerome Wehrens nu als spreker

Heb jij interesse om Jerome Wehrens te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.