Jeand Doest

Jeand Doest

Wereldkampioen panna en straatvoetballer

De kracht van deze spreker
  • Creatief
  • Motivatie
  • Talent ontwikkeling
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Jeand Doest

Jeand Doest, beter bekend als Easy Man staat wereldwijd bekend als de ‘King of Panna’. Hij is tweevoudig wereldkampioen en tourt de hele wereld rond om zijn skills te laten zien. Zo is hij bijvoorbeeld al in de VS, Bahrein, Parijs en India geweest. Daarnaast worden zijn video’s op zijn Youtube kanaal nog miljoenen keren bekeken.

Easy Man!

Waarom Jeand Doest inhuren als spreker ?

Easy Man is inzetbaar voor panna demonstraties, shoot-out demonstraties en interviews. Daarnaast is hij inzetbaar voor marketingdoeleinden waarbij zijn social media kanalen ingezet kunnen worden.

Impressie van deze spreker

Biografie

Jeand Doest is geboren en getogen in Rotterdam-West waar hij zijn unieke straatvoetbal skills heeft ontwikkeld. Na avonturen in de jeugdopleiding van Sparta-Rotterdam en Willem II Tilburg heeft hij zijn dromen gevolgd en zich vol op het straatvoetbal gestort. Zijn amicale persoonlijkheid, lange dreadlocks en unieke skills hebben hem de bijnaam ‘Easy Man’ bezorgd. Easy Man heeft zich gespecialiseerd in het poorten van de tegenstander, ook wel de panna genoemd. Voor veel mensen was het dan ook geen verrassing dat Jeand in 2013 en 2016 Wereldkampioen Panna werd. In 2014 werd Jeand Europees kampioen in de twee tegen twee wedstrijden tijdens de European Street Cup. Ook is hij inmiddels het gezicht van sportketen Aktiesport, limonademerk Slimpie en wordt hij door Puma veelvuldig ingezet voor marketingdoeleinden.

Hoogtepunten

  • Wereld Kampioen Panna 2013 en 2016
  • Europees Kampioen Panna 2 vs. 2 2014
  • Samenwerking met Usain Bolt, Ronaldinho en Max Verstappen 2017

Boek Jeand Doest nu als spreker

Heb jij interesse om Jeand Doest te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.