JayJay Boske

JayJay Boske

Voormalig rugbyer en presentator

De kracht van deze spreker
  • Vitaliteit
  • Teamplayer
  • Media
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • 5x Rugby kampioen in Nederland
  • Debuut in het Nederlands Rubyteam
  • Deelname Expeditie Robinson 2016

Over JayJay Boske

Presentator JayJay Boske is bekend van onder andere de tv programma’s ‘Wie is de Sjaak’ en ‘Expeditie Robinson’. Op 18 jarige leeftijd vertrok JayJay naar Newcastle om professioneel rugby speler te worden. Door een blessure moest hij deze droom na drie jaar beëindigen. Wel weet hij in deze periode het Nederlands Team te halen. Nu is hij via een andere weg betrokken bij het Rugby, namelijk via o.a. uitzendingen van het WK Rugby op RTL 7 en is hij het gezicht van de special forces van de marine.

Waarom JayJay Boske inhuren als spreker ?

Voormalig rugbyer JayJay Boske is breed inzetbaar. Hij geeft presentaties over onder andere omgaan met tegenslagen, vitaliteit en grenzen verleggen. JayJay past perfect bij elke doelgroep, van jong tot oud inspireert hij mensen door sport te gebruiken als metafoor. Met zijn achtergrond als professioneel rugbyer speler is hij daarnaast ook inzetbaar voor het geven van verschillende clinics. In zijn clinics leer je de basistechnieken van het rugby of ligt de focus op het weerbaarder worden. Daarnaast is JayJay een echte teambuilder!

Impressie van deze spreker

Biografie

JayJay Boske begon op jonge leeftijd met rugby. Al snel bleek dat hij ondanks zijn lengte veel talent had voor de sport. Op 18 jarige leeftijd besluit hij te verhuizen naar Newcastle om als professioneel rubgy speler aan de slag te gaan bij Newcastle Flacons. Hij is daar drie jaar fulltime bezig met zijn sport. Tijdens de finale van Country Cup raakt JayJay Boske geblesseerd en moet hij noodgedwongen stoppen met prof Rugby. Hij verhuist weer naar Nederland en gaat aan de slag aan de BNN University. Hier leert hij TV en radio maken en na vier jaar maakt hij de overstap naar Veronica. Later vertrekt JayJay naar RTL waar hij het WK Rugby gaat presenteren en het programma 'Wie is de Sjaak'. In 2016 maakt hij samen met hockey-international Ellen Hoog het programma 'Nederlands Ruigste' en start hij zijn eigen YouTube kanaal 'Day 1' waar hij video's plaatst over trainen en tips geeft voor een gezonde lifestyle. JayJay Boske wordt voor het grote publiek bekend als hij mee doet met het programma Expeditie Robinson waar hij op afvallerseiland een vriendschap opbouwt met boerin Bertie. Nu is hij regelmatig als presentator of analist in verschillende programma's te zien.

Boek JayJay Boske nu als spreker

Heb jij interesse om JayJay Boske te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 10 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!