Jan van Halst

Jan van Halst

Voormalig voetballer en analist bij Ziggo Sport

De kracht van deze spreker
  • Ondernemen
  • Teamplayer
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Over Jan van Halst

Het doorzettingsvermogen van Jan van Halst zorgde ervoor dat hij alles uit zijn (voetbal)carrière heeft gehaald. Na zijn voetbal carrière was Jan manager Commerciële Zaken bij FC Twente. Waarna hij aan de slag ging als vaste analist bij Studio Voetbal. In 2013 maakte Jan de overstap als analist naar het nieuwe programma FOX Sports Eredivisie samen met Toine van Peperstraten waar hij tot het seizoen 2016-2016 actief was. Vanaf het voetbalseizoen 2016-2017 is hij het vaste gezicht bij Ziggo Sport waar hij onder meer het Engelse en Spaanse voetbal van analyses zal voorzien.

Denken dat je er bent, is het begin van het einde

Waarom Jan van Halst inhuren als spreker?

Door zijn jarenlange ervaring op het veld en in de bestuurskamer een presentatie geven over de link tussen sport en het bedrijfsleven. Het is interessant hoe Jan van Halst, door hard te werken, de top heeft bereikt. Hij presenteert over het functioneren van een team, doorzettingsvermogen, samenwerken en ondernemerschap.

Jan weet het publiek te boeien

Jan zijn presentatie is boeiend en afwisselend. Met een serieus en luchtig betoog wist hij het publiek te boeien en parallellen te leggen met het doel van onze bijeenkomst: Samen Ondernemen!

8.3

Biografie

Jan van Halst is zijn sportieve loopbaan als voetballer begonnen bij FC Utrecht. Vervolgens kwam hij uit voor FC Twente en Ajax. Als voetballer heeft Jan van Halst een carrière beleefd met hoogte- en dieptepunten. Wie herinnert zich niet de verwijzing bij Ajax naar het tweede elftal? En daarna de terugkomst in het eerste elftal om vervolgens direct de dubbel te winnen (landskampioen en bekerwinst)? Na een carrière van 14 jaar profvoetballer sloot Jan van Halst in 2003 zijn loopbaan af bij Vitesse. Na zijn voetbalcarrière werkte Jan van Halst in Twente, waar hij werkzaam was als Manager Commerciële Zaken bij FC Twente. Daarnaast toonde hij zijn voetbalkennis bij Studio Voetbal. Als vaste analist gaf Jan het commentaar op het (inter)nationale voetbal. Een rol die hij eerder al had bij Eredivise Live, waar hij direct na de wedstrijden helder verslag deed van de wedstrijd. De kwaliteit van Van Halst is dat hij, ondersteund met videobeelden, begrijpelijk kan uitleggen wat er in het veld gebeurt. Sinds 2013 is Jan actief als vaste analist van het nieuwe programma FOX Sports Eredivisie samen met Toine van Peperstraten. Vanaf het voetbalseizoen 2016-2017 is hij het vaste gezicht bij Ziggo Sport waar hij onder meer het Engelse en Spaanse voetbal van analyses zal voorzien.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Landskampioen en de beker met Ajax 2002
  • Technisch en commercieel directeur FC Twente 2016 - 2018
  • Analist bij Ziggo Sport 2016 - heden

Boek Jan van Halst nu als spreker

Heb jij interesse om Jan van Halst te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.