Jan Douwe Kroeske

Jan Douwe Kroeske

Zelfstandig ondernemer

De kracht van deze spreker
  • Media
  • Ondernemen
  • Communicatie
Talen:
  • Nederlands

Over Jan Douwe Kroeske

Jan Douwe Kroeske is een bekende Nederlandse programmamaker en tv-presentator. In 1985 belandde Jan Douwe Kroeske bij de Vara waar hij bekend werd met 2 Meter de Lucht in. Na de Vara stapte hij over naar RTL 5 en Veronica. Jan Douwe Kroeske heeft nu zijn eigen bedrijf genaamd Double 2 en zijn stem word gebruikt op onder andere RTL Z.

Sport verwondert, sport verbaast

Waarom Jan Douwe Kroeske inhuren als spreker ?

Jan Douwe Kroeske is inzetbaar voor presentaties en dagvoorzitterschappen. Dit doet hij met veel enthousiasme en professionaliteit.

Biografie

Jan Douwe Kroeske belandde in 1985 bij de de publieke omroep, de Vara, in de periode 1985-1999 maakte hij daar veel radio- en televisieprogramma's waaronder 2 Meter de Lucht in, Poppodium (radio) en 12 Steden 13 Ongelukken, Jules Unlimited, Bonzend Hart, Living Stone (televisie). Tussen 1987 en 2004 deed hij op de radio presentatie van NOS Langs de Lijn, RadiOlympia en Radio Tour de France. Voor NPS Televisie maakte hij onder meer 2 Meter Sessies, Pinkpop en With a Little Help From My Friends. Na zijn periode bij de Publieke Omroep (Vara/NPS) maakte Jan Douwe Kroeske 4 jaar televisie bij RTL 5 en Veronica en maakte z'n radioprogramma's bij KinkFM (en tot 2004 dus bij NOS Langs de Lijn). In de afgelopen jaren maakte Jan Douwe Kroeske televisie en ontwikkelde hij zijn eigen mediaproductiebedrijf Double 2 dat samenwerkt met o.a het NOC*NSF. Foto's: Jorn Baars

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • NOS Langs de Lijn 1987 - 2004
  • Eigenaar mediaproductiebedrijf Double 2
  • Verschillende programma's bij de VARA 1985 - 1999

Boek Jan Douwe Kroeske nu als spreker