Humberto Tan als sprekerPresentator en zelfstandig ondernemer

Humberto Tan is één van de bekendste en veelzijdige presentatoren van Nederland. Met zijn eigen stijl presenteerde Humberto jaren tv-programma’s zoals de Wedstrijden en RTL Boulevard. Sinds kort is Humberto te zien als tafelheer in het programma RTL Late Night. Naast presenteren heeft Humberto zijn eigen kledinglijn, radioprogramma en schrijft hij boeken. Interesse om Humberto Tan te boeken als dagvoorzitter of spreker te boeken voor uw evenement of lezing? Klik dan hier.

Kansen worden groter als je ze ook wilt zien

Inzetbaarheid

Humberto heeft zichzelf een hele eigen stijl aangemeten, enerzijds deskundig en inhoudelijk, anderzijds los en vermakelijk. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach steelt hij de harten van het publiek. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen. Of nu een sportieve, zakelijke of maatschappelijke bijeenkomst is, Humberto Tan maakt er een energiek en interactief programma van.

Biografie

Humberto Tan was hard op weg naar een succesvolle carrière in de advocatuur. Na de afronding van zijn studie Rechten koos hij echter voor een opmerkelijke carrièreswitch. Hij trad in dienst van de AVRO. Eerst als redactielid en later als presentator van het programma Forza. Na een korte periode bij een Amsterdams advocatenkantoor koos hij definitief voor de media. Bij de NOS ging hij aan de slag als beeldredacteur voor zowel Studio Sport als het Journaal. Later maakte hij de overstap als presentator van Studio Sport. Met John de Mol ging hij mee naar de ambitieuze zender Tien waar hij onder andere zijn eigen sporttalkshow presenteerde. Helaas was Tien geen lang leven beschoren. Humberto presenteerde elke ochtend een programma bij BNR nieuwsradio en was gastpresentator bij RTL Boulevard. Naast zijn actieve rol als presentator richtte Humberto in 2003 zijn eigen kledinglijn op, HUMBERTO. Sinds 2013 is Humberto tafelheer in het programma RTL Late Night en maakt hij elke zaterdag het radio programma BNR SportZaken.

Humberto Tan als spreker boeken

Meer weten over de mogelijkheden om Humberto Tan in te zetten als dagvoorzitter of als spreker tijdens uw evenement? SportsSpeakers is al meer dan 10 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en denkt graag me u mee. Ook Humberto Tan is te boeken als dagvoorzitter voor uw evenement of spreker voor een lezing of presentatie. Om direct een offerte aan te vragen klik hier.

Humberto Tan als spreker boeken

Eigenschappen

 • Humor
 • Zakelijk
 • Ondernemend
 • Inspirerend
 • Motiverend
 • Interactief
 • Innovatief

Hoogtepunten
Humberto Tan

 • Oprichting van kledinglijn HUMBERTO 2003-heden
 • Presentator RTL Boulevard 2008-2012
 • Presentator van BNR Nieuwsradio 2010-2013
 • RTL Late Night 2013- heden
 • Radioprogramma BNR Sportzaken 2013- heden

Mensen die Humberto Tan leuk vinden hebben ook interesse in:

Bel SportsSpeakers

06 19 96 99 70
(Buiten kantooruren)
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gelieve dit veld leeg te laten.