Herre Zonderland

Herre Zonderland

Specialist vitaliteit - voormalig topturner

De kracht van deze spreker
  • Innovatie
  • Vitaliteit
  • Energiek
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Herre Zonderland

Herre Zonderland heeft net zoals zijn jongere broer Epke Zonderland op hoog niveau geturnd en was één van Nederlands grootste talenten. Momenteel is Herre Zonderland een ervaren trainer, spreker, en adviseur op het gebied van energiemanagement. Hij motiveert bedrijven om na te denken over het belang van vitaliteit. Herre vertaalt daarbij zijn geleerde lessen uit de topsport naar het bedrijfsleven.

Topsport draait vaak om winnen of verliezen, maar gaat vooral om het maximale uit jezelf halen

Waarom Herre Zonderland inhuren als spreker ?

Herre Zonderland is inzetbaar voor het geven van trainingen en motivationals over o.a. vitaliteit, energiemanagement, dreamteams, slaap, voeding, beweging, stressmanagement, presteren onder druk en focus. Daarbij maakt Herre de parallel tussen topsport versus business in het algemeen. Daarnaast is hij inzetbaar als dagvoorzitter. Door zijn bevlogen uitstraling, snelle schakelen, scherp analysevermogen en luchtige vorm van presenteren is Herre de man die u zoekt als gastheer van uw event of congres.

Biografie

Herre Zonderland is de oudere broer van Epke Zonderland. Herre heeft net als Epke op hoog niveau geturnd en was in zijn lichting één van Nederlands grootste talenten op turngebied. Zo was Herre Nederlands Kampioen op de meerkamp  in 2003 en heeft hij deelgenomen aan zeven EK’s en vijf WK’s. Tijdens zijn actieve turncarrière heeft Herre zijn HBO-studie Commerciële Economie afgerond. Herre heeft ook de Master Sportmanagement aan het Johan Cruyff Institute gedaan en in 2012 zijn diploma behaald. Tijdens zijn topsportcarrière heeft Herre bij de Politie Fryslân gewerkt. Na het beëindigen van zijn turncarrière in 2009 heeft Herre zich gericht op zijn maatschappelijke carrière waarbij hij verschillende functies binnen de sport heeft bekleed, onder andere bij Sportstad Heerenveen en de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Maar Herre heeft zich vooral gespecialiseerd in het vak van energiemanagement sinds 2013. Hij werkt sinds 2013 o.a. als trainer/coach voor Lifeguard en het Mentally Fit Institute. Daar begeleidt hij sessies over o.a. vitaliteit, energiemanagement, dreamteams, slaap, voeding, beweging, stressmanagement, presteren onder druk en focus.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Deelname zeven EK's 2001 - 2009
  • Deelname vijf WK's 2001 - 2009
  • Nederlands Kampioen Meerkamp 2003

Boek Herre Zonderland nu als spreker

Heb jij interesse om Herre Zonderland te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.