Henk Kraaijenhof

Henk Kraaijenhof

Bewegings- en voedingsdeskundige

De kracht van deze spreker
  • Vitaliteit
  • Talentontwikkeling
  • Ondernemen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Henk Kraaijenhof

Henk Kraaijenhof trainde in het verleden onder andere Nelli Cooman, Melene Ottey en Mary Pierce. Zijn specialiteit ligt op de fysieke en mentale begeleiding. Henk Kraaijenhof zorgde ervoor dat zijn atleten beter presteerden dan ze zelf voor mogelijk hielden.

Train as much as necessary, not as much as possible

Waarom Henk Kraaijenhof inhuren als spreker ?

Presentaties van Henk Kraajienhof staan garant voor discussie. De, op het eerste gezicht, introverte Henk Kraaijenhof weet het publiek te betrekken met controversiële uitspraken en stellingen. Wetenschapper Henk Kraaijenhof is inzetbaar voor presentaties, lezingen en workshops over onder andere voeding & gezondheid, presteren, innovaties en coachen.

Impressie van deze spreker

Biografie

Henk Kraaijenhof is deskundige op het gebied van stress en stressmanagement. Naast het meten van stress en vermoeidheid vormen voeding en voedingssupplementen een integraal onderdeel van de behandeling hiervan. Als performance consultant is Henk Kraajienhof begonnen met het adviseren van topsporters zoals Nelli Cooman, Merlene Ottey, Troy Douglas en tennisser Mary Pierce. Ook stond hij Edgar Davids bij. Vooral de laatste jaren adviseert Henk Kraaijenhof ook 'peak performers' buiten de sport, zoals managers en speciale eenheden van de krijgsmacht. Henk Kraaijenhof is auteur van het boek 'De kunst van presteren', docent bij het NOC*NSF en co-auteur van de cursus 'Voeding in de Sport'. Henk Kraaijenhof heeft vanuit zijn studie naar het menselijk lichaam en zijn ervaringen in het werken met topsporters een uniek beeld van de (on)mogelijkheden van de mens. Als trainer/coach wist hij uit zijn sporters het maximaal haalbare te halen. Zo liep Merlene Ottey haar beste wedstrijden toen ze de dertig al ver gepasseerd was

Hoogtepunten

  • Consultant bij voetbalclub Juventus 1998
  • Oprichter eigen bedrijf Vortx
  • Consultant bij de Engelse rugbybond

Boek Henk Kraaijenhof nu als spreker