Hans van Zetten

Hans van Zetten

Commentator en verslaggever NOS Sport

De kracht van deze spreker
  • Communicatie
  • Motivatie
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Commentator van de Gouden medaille van Epke Zonderland op de Olympische Spelen 2012
  • Commentator NOS Sport 1896 - heden

Over Hans van Zetten

Hans van Zetten is commentator en verslaggever van artistieke sporten voor NOS Sport. Eén van Hans zijn hoogtepunten waren de Olympische Spelen in Londen waar hij verslag deed van de gouden turnoefening van Epke Zonderland.

Als hij staat, ik sta, wij staan, dan ontstaat de gemeenschap van verbondenheid

Waarom Hans van Zetten inhuren als spreker ?

Hans van Zetten is beschikbaar als interviewer, presentator of gastheer van uw evenement. Zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat Hans voor elk evenement inzetbaar is.

Impressie van deze spreker

Biografie

Hans van Zetten is sinds oktober 1986 freelance commentator en verslaggever voor NOS Sport. In het begin wordt Hans alleen ingezet voor turnen, ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Vanaf 1996 komen daar ook wintersporten zoals kunstrijden en ijsdansen bij. Hans is voor NOS Sport de specialist voor artistieke Olympische sporten. Zijn absulute hoogtepunt als commentator komt tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 waar Epke goud wint op de rekstok. Door zijn enthousiasme en het vermogen om de moeilijkheid van de sport zo goed te omschrijven wordt Hans in één klap bekend onder de Nederlandse bevolking.

Boek Hans van Zetten nu als spreker