Hamid Safaei

Hamid Safaei

Internationaal spreker, executive adviseur en auteur

De kracht van deze spreker
  • Teambuilding
  • Leiderschap
  • Ondernemen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Zelfstandig ondernemer 2011 - Heden
  • Internationaal spreker 2016 - Heden
  • Auteur 2017

Over Hamid Safaei

Als internationaal spreker en leiderschapsadviseur met twee decennia ervaring met top leiders is Hamid Safaei (1973) de autoriteit op het gebied van leiderschap nieuwe stijl. Hij is de auteur van de internationaal bestverkopende boeken First-Class Leadership en Your Journey to Fulfillment.

Het grootste risico dat je kunt nemen is dat je helemaal geen risico’s neemt

Waarom Hamid Safaei inhuren als spreker ?

Wilt u voor uw congres of seminar een inspirerende spreker over leiderschap, teambuilding en verandering inhuren? Dan zal de staat van dienst van Hamid Safaei u zeker aanspreken. Als leiderschapsdeskundige, veranderkundige en schrijver is Hamid de autoriteit bij uitstek die uw zakelijke relaties op scherp zet.

Impressie van deze spreker

Biografie

Hamid Safaei is de auteur van twee internationaal bestverkopende boeken o.a. First-Class Leadership: How Highly Effective Teams Can Achieve Breakthrough Results.  Meer dan 20 leiders op het niveau van minister-president, senator, top CEO’s, entrepreneurs en professoren hebben First-Class Leadership aanbevolen. Zijn eerste boek, Your Journey to is ook in het Chinees gepubliceerd. Als voetballiefhebber en amateur zaalvoetballer zet Hamid regelmatig de lessen uit de sportwereld in om complexe organisatie- en teamvraagstukken op te lossen voor zijn klanten. Daarnaast past hij zijn ondernemerschapslessen voor de sportwereld toe. Als gecertificeerde executive coach helpt Hamid leiders en hun teams naar de volgende fase te groeien. Zijn passie is om een ​​betere wereld te creëren door en met betere leiders. Hamid publiceert regelmatig op FCL1.com (Amstelveen), Thrive Global (New York) en London Business Journal (Londen). Hamid is in 2001 uit Iran naar Nederland gekomen. Zoals hij het zelf zegt, heeft hij leren houden van Nederland. Hamid woont samen met zijn gezin in Amstelveen.

Boek Hamid Safaei nu als spreker

Heb jij interesse om Hamid Safaei te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!