Gert-Jan Liefers

Gert-Jan Liefers

Voormalig atleet

De kracht van deze spreker
  • Vitaliteit
  • Ondernemen
  • Motivatie
Talen:
  • Nederlands

Over Gert-Jan Liefers

Gert-Jan Liefers is een Nederlandse atleet met als specialisatie de 1500m. Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen en werd hierbij achtste in op de 1500 meter. Hij is Nederlands recordhouder op alle afstanden vanaf de 1500 tot en met 3000 meter. Op basis van zijn mondiale prestaties is Gert-Jan Liefers uitgeroepen tot beste mannelijke atleet van Nederland in de middenafstand. Momenteel houdt Gert-Jan zich bezig met het geven van presentaties op het gebied van Health Management en sport en het adviseren van bedrijven op het gebied van Health Management. Dit vanuit de gedachte van de Olympische topsport: van goed naar beter. Zitten is immers het nieuwe roken.

Met verstand streven naar doelen is essentieel, maar topprestaties bereik je door de energie van het naleven van een droom!

Waarom Gert-Jan Liefers inhuren als spreker ?

Gert-Jan Liefers is inzetbaar voor het geven van presentaties op het gebied van Health Management en sport. Maar door zijn achtergrond in bedrijfskunde en strategische gezondheidsmanagement kan hij ook nadrukkelijk de link leggen tussen gezond presteren in het bedrijfsleven en topsport. Het werkzame leven waarin veel van ons wordt gevraagd en waar bovendien verwacht wordt dat we dit steeds langer volhouden is topsport. Gert-Jan schrijft ook columns en blogs op dit gebied.

Gert-Jan Liefers is zeer motiverend!

Gert-Jan Liefers heeft op inspirerende wijze een hardloop clinic en presentatie verzorgd. De circa 40 deelnemers kijken met veel plezier terug op deze geslaagde dag. - Koninklijke Ten Cate

8

Biografie

Gert-Jan begon zijn atletiek carrière als een van de grootste looptalenten die Nederland heeft gehad. Aan het eind van zijn junioren carrière had hij drie Europese Titels verzameld. Op zijn 17e werd hij voor het eerst Nederlands Senioren Kampioen. Gert-Jan stond vijf keer in een mondiale finale en in de finale van de Olympisch Spelen 2004. Gert-Jan is nog steeds houder van alle Nederlandse Records op de middenafstand tussen 1500 en 3000m, zowel in- als outdoor. Het oudste record staat inmiddels bijna 15 jaar. Er zijn geen andere Nederlandse Atleten die in de tijd zoveel records hebben weten te verzamelen. Naast zijn sport studeerde Gert-Jan bedrijfskunde en Strategisch Gezondheidsmanagement. Gert-Jan houdt zich in die hoedanig bezig met thema’s als duurzame inzetbaarheid en prestatieverbetering op de werkvloer.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Europees Kampioen Junioren 1999
  • Nederlandse Records tijdens FBK Games in Hengelo 2002, 2003, 2005
  • Finale Olympische Spelen in Athene 2004

Boek Gert-Jan Liefers nu als spreker