Frank de Wit

Frank de Wit

Judoka

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Doelgericht
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Wereldkampioen junioren 2015
  • Deelname Olympische Spelen 2016
  • Winnaar Grandslam toernooi Parijs 2017

Over Frank de Wit

Frank de Wit kent een flitsende start van zijn carrière. In 2015 wordt de 19-jarige Frank de Wit wereldkampioen judo bij de junioren, een unieke prestatie.  In zijn eerste jaar bij de senioren wist Frank snel aansluiting te vinden met de top. Zijn eerste jaar bij de senioren wist Frank extra glans te geven door een medaille bij een Grand Prix en Grandslam te behalen. Frank de Wit doet mee aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Op het Grandslamtoernooi van Parijs in februari 2017 behaalde Frank een gouden medaille, een unieke prestatie waardoor hij in een illuster rijtje van Dennis van der Geest, Mark Huizinga en Henk Grol terecht komt.

The simple truth is you must believe in order to achieve

Waarom Frank de Wit inhuren als spreker ?

Frank de Wit is inzetbaar voor het geven van een presentatie op basis van een interview over talentontwikkeling, grenzen verleggen en de beste willen zijn. Als succesvolle jonge sporter weet hij als geen ander hoe het is om met druk om te gaan. Daarnaast is hij inzetbaar voor het geven van judo-clinics.

Impressie van deze spreker

Biografie

Op zijn vijfde begon Frank de Wit met judo in Beverwijk bij de plaatselijke sportschool. Naast judo deed Frank ook aan voetbal bij ADO ’20 in Heemskerk. Al snel bleek dat hij meer talent had voor judo en legde hier volledige focus op. Hij werd Nederlands kampioen bij de jeugd. Na meerdere bekers bij de jeugd te hebben behaald stapte hij over naar Ben Rietdijk Sport in Velserbroek. Hier kon hij zich verder ontwikkelen als professional. In 2011 stapt hij over naar Kenamju in Haarlem waar hij zich onder trainer John van der Meer verder ontwikkeld. Na in de jeugd meerdere grote prijzen te winnen word hij in 2015 Europees- en Wereldkampioen. In 2016 weet hij razendsnel de aansluiting te vinden bij de senioren door twee podiumplekken en een definitief ticket voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio veilig te stellen. Op het Grandslamtoernooi van Parijs in februari 2017 behaalde Frank een gouden medaille, een unieke prestatie waardoor hij in een illuster rijtje van Dennis van der Geest, Mark Huizinga en Henk Grol terecht komt.

Boek Frank de Wit nu als spreker

Heb jij interesse om Frank de Wit te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.