Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo

Olympisch Kampioene hockey

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Teamplayer
  • Ondernemen
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Europees Kampioen 1999, 2003, 2005
  • Wereld Kampioen in Madrid 2006
  • Olympisch Kampioen Beijing 2008

Over Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo was jarenlang een van de vaste gezichten van het Nederlands dames hockey team. Ze werd Europees, Wereld- en Olympisch Kampioen. Na haar actieve carrière stortte Fatima zich op het pokeren, waar ze erg goed in bleek te zijn.

Word wie jij wilt zijn!

Waarom Fatima Moreira de Melo inhuren als spreker ?

Fatima Moreira de Melo vertelt in duopresentaties over doorzettingsvermogen, teambuilding en het bereiken van de top. Ook is Fatima inzetbaar voor het presenteren van awardshows, gala's, het geven van hockeyclinics, interviews en reclame campagnes.

Impressie van deze spreker

Biografie

Fatima Moreira de Melo maakte ruim 10 jaar als speelster deel uit van het Nederlands dames hockey team. Met het Nederlandse team wist Fatima Moreira de Melo vele internationale titels te winnen. Vrijwel altijd was ze basisspeelster en had ze een groot aandeel in de titels en overwinningen. Ze heeft alle Olympische medailles gewonnen, brons in 2000, zilver in 2004 en Goud in 2008! Verder wist ze onder leiding van bondscoach Marc Lammers Europees- en Wereldkampioen te worden. In totaal kwam ze tot maar liefst 257 interlands. Naast haar hockeytalent werd Fatima met name bekend bij het grote publiek door haar uitstraling, fanatisme en excentrieke karakter. Ze maakte ook buiten het hockeyveld furore. Ze zingt, acteert, presenteert, trad op in tv-spotjes, ontwerpt sportkleding en verzorgt hockeyclinics. In 2012 werd zij winnaar van het programma Expeditie Robinson op RTL 5. Fatima was lid van het bekendste pokerteam namelijk de PokerStars Sportstars tot 2019 met onder andere Boris Becker. Na 2019 schuift Fatima vaak bij RTL Boulevard aan als sportkundige.

Boek Fatima Moreira de Melo nu als spreker

Heb jij interesse om Fatima Moreira de Melo te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!