Enrico Lacruz

Enrico Lacruz

Professioneel bokser

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Doelgericht
  • Talentontwikkeling
Talen:
  • Nederlands

Over Enrico Lacruz

Enrico Lacruz is een Nederlandse bokser die uitkomt in de lichtgewicht klasse tot 60 kilo. Lacruz plaatste zich voor de Olympische Zomerspelen van 2016 door in eind juni de laatste vier te bereiken op het kwalificatietoernooi in Bakoe. Op de zomerspelen van 2016 bereikte hij de achtste finales.

The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym and out there on the road, long before I dance under those lights

Waarom Enrico Lacruz inhuren als spreker ?

Enrico Lacruz is inzetbaar voor presentaties over ambitie, discipline en zijn ervaringen binnen zijn topsport. Tevens is hij inzetbaar voor boksclinics.

Biografie

Enrico Lacruz is Olympiër en al zes jaar Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse. Hij heeft meerdere internationale bokstoernooien op zijn naam gezet. Enrico heeft voornamelijk naam gemaakt door in 2017 te winnen van drievoudig Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen Lazaro Alvarez Estrada. Daarna won Enrico in 2018 het Gee Bee toernooi in Finland en werd hij verkozen als meest technische bokser van het toernooi. De drang naar progressie, bij de absolute top horen en de weg daar naar toe. Enrico heeft het allemaal meegemaakt en kan dit door zijn inspirerende verhaal perfect vertalen naar ieder thema van bijeenkomst. Enrico weet wat hij moet doen en laten om bij de allerbeste ter wereld te horen. Enrico vertelt tijdens zijn clinics en presentaties hoe je de hoge verwachtingen waar kan maken, maar ook hoe hij moet omgaan met tegenslagen. Alle voorbeelden gedurende de presentaties zijn ervaringen uit Enrico zijn eigen topsportcarrière. Zijn volgende doel? Naar de Olympische spelen in Tokio 2020 en de beste van de wereld worden!

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Olympische Spelen 2016
  • 6x Nederlands kampioen 2012 - heden
  • 2 Internationale toernooien gewonnen 2016

Boek Enrico Lacruz nu als spreker

Heb jij interesse om Enrico Lacruz te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.