Edith Bosch

Edith Bosch

Meervoudig Olympisch medaillewinnaar en zelfstandig ondernemer – coach - opleider

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Interactief
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Edith Bosch

Edith Bosch is de succesvolste vrouwelijk judoka van Nederland. In haar imposante carrière behaalt Edith drie Olympische medailles. Zilver op de Spelen van Athene en Brons op de Spelen van Beijing en Londen. Daarnaast wint zij in 2013 het televisieprogramma Expeditie Robinson. In het voorjaar van 2016 komt haar biografie Expeditie Edith uit. Sinds 8 jaar is Edith mede eigenaar van AYWE. De Core business van AYWE is coaching en opleiden. Het is Edith haar passie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken dat ze veel meer kunnen dan ze denken en veel meer zijn dan ze denken. Dit alles om bij te dragen aan een wereld die werkt voor iedereen.

 

Every Challenge is A gift

Waarom Edith Bosch inhuren als spreker ?

Edith Bosch heeft ruime ervaring als opleider en coach om mensen te ondersteunen en te laten zien dat ze groter zijn dan ze denken en die er klaar voor zijn om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Zij doet dit op een energieke en interactieve wijze.  Presentaties, trainingen en workshops  zijn op maat gemaakt naar de vraag van de klant. Thema’s als Master your Mind, Sustainable Perfomance, Coachend Leiding geven, Teamdynamiek en kijken vanuit een groter perspectief behoren tot de mogelijkheden.

Impressie van deze spreker

Biografie

Edith is voormalig topsporter. 25 jaar lang stond haar leven in het teken van haar sport. Als judoka haalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Ook na haar topsportcarrière zat Edith niet stil. In 2013 nam zij deel aan realityprogramma Expeditie Robinson waar zij als winnaar uit de bus kwam. Vervolgens verscheen in 2016 haar biografie 'Expeditie Edith' en was zij tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro vaste sidekick van Henry Schut bij NOS Studio Olympic Parc.  In 2020 werd zijn onverwacht ziek en vocht zij lange tijd tegen het Corona Virus. Ter voorbereiding op en tijdens de Olympische Spelen van Tokyo 2021 zal Edith de crew van het Team NL Tokyo Center ondersteunen en begeleiden.

Sinds 2010 is Edith ondernemer, coach en opleider. In 2019 heeft Edith samen met Martijn Smit AYWE opgericht. Dit bedrijf houdt zich bezig met coaching, opleiding, evenementen en sociale projecten.

Op basis van een uitdagende visie ondersteunen zij mensen om te gaan zien en voelen dat ze meer zijn dan ze denken, meer kunnen dan ze denken en dus eigenlijk veel groter zijn dan ze denken.

In een tijd waarin de wereld gericht is op het “externe” en de afleiding groter dan ooit is, liggen de oplossingen en het GOUD “intern” .  Edith haar kracht is om mensen, teams en organisaties écht stil te laten staan en te zien dat hoe groot de uitdaging ook is er altijd kansen en mogelijkheden zijn.

Fotograaf webinarfoto's": Nico Alsemgeest

Lees in deze blog meer over de expeditie van Edith.

Hoogtepunten

  • Olympisch Zilver op de Spelen van Athene 2004
  • Wereldkampioen Caïro 2005
  • Olympisch brons op de Spelen van Beijing en Londen 2008 en 2012
  • Winnaar Expeditie Robinson 2013

Boek Edith Bosch nu als spreker

Heb jij interesse om Edith Bos te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.