Edith Bosch

Edith Bosch

Meervoudig Olympisch medaillewinnaar en zelfstandig ondernemer

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Interactief
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Edith Bosch

Edith Bosch is de succesvolste vrouwelijk judoka van Nederland. In haar imposante carrière behaalt Edith drie Olympische medailles. Zilver op de Spelen van Athene en Brons op de Spelen van Beijing en Londen. Daarnaast wint zij in 2013 het televisieprogramma Expeditie Robinson. In het voorjaar van 2016 komt haar biografie Expeditie Edith uit. Tijdens de Olympische Spelen van Rio was Edith sidekick bij Studio Olympic Park van de NOS.

 

Every challenge is a gift

Waarom Edith Bosch inhuren als spreker?

Edith Bosch heeft als passie om mensen bewust (er) te maken op het gebied van vitaliteit,  duurzame inzetbaarheid en gedrag vs. essentie. Zij doet dit op een inspirerende en interactieve manier.  Haar presentaties en trainingen zijn op maat gemaakt naar de vraag van de klant. Denk hierbij aan thema's als sustainable performance, veerkracht,  passie, mindfulness en work/life balance.

Biografie

Edith is voormalig topsporter. Haar hele leven stond in het teken van haar sport. Als judoka haalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Ook na haar topsportcarrière zat Edith niet stil. In 2013 nam zij deel aan realitysoap Expeditie Robinson waar zij als winnaar uit de bus kwam. Vervolgens verscheen in 2016 haar biografie 'Expeditie Edith' en was zij tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro vaste sidekick van Henry Schut bij NOS Studio Olympic Parc.

Vanuit de combinatie topsport, presteren op hoog niveau en gedragswetenschappelijke interesse is de voormalig judoka zich gaan richten op coaching en begeleiding. Als performancecoach is Edith inzetbaar voor workshops en trainingen die zich richten op thema's als midfulness en sustainable performance. Het is haar passie om mensen 'bewust' te laten worden welke  uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden.  Daarbij maakt zij gebruik van verschillende methodieken. Ook haar ervaringen als zelfstandig ondernemer komen in zowel presentaties als trainingen aan bod.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Olympisch brons op de Spelen van Beijing en Londen 2008 en 2012
  • Olympisch Zilver op de Spelen van Athene 2004
  • Winnaar Expeditie Robinson 2013

Boek Edith Bosch nu als spreker

Heb jij interesse om Edith Bos te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.