Dennis Warmerdam

Dennis Warmerdam

Hockeyer Pinoké en voormalig aanvoerder Jong Oranje

De kracht van deze spreker
  • Doorzettingsvermogen
  • Mentale weerbaarheid
  • Motivator
Talen:
  • Nederlands

Over Dennis Warmerdam

Dennis Warmerdam is professioneel hockeyer bij Pinoké. Dennis moest noodgedwongen zijn hockey carrière vroegtijdig beëindigen nadat hij werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker in zijn rechteronderarm. Na een mislukte chemobehandeling leek amputatie voor lange tijd de enige optie. Na een intense zoektocht naar armbehoud is Dennis succesvol geopereerd in het AMC. Tegen alle verwachtingen in heeft Dennis zich teruggevochten in de Hoofdklasse en speelt weer op het hoogste niveau waar hij droomt om landskampioenschap te worden.

“Je hebt geen invloed wat er op je pad komt. Maar wel hoe je er mee omgaat.”

Waarom Dennis Warmerdam inhuren als spreker ?

Dennis Warmerdam vertelt openhartig over zijn hoogte- en dieptepunten. Als spits van Pinoké en voormalige aanvoerder van Jong Oranje weet Dennis Warmerdam als geen ander wat er nodig is om topsporter te zijn. Hij gebruikt op een indrukwekkende manier zijn topsportmentaliteit tijdens zijn ziekteperiode nadat geheel onverwachts zijn carrière wordt onderbroken door een kwaadaardige tumor in zijn onderarm. Daarnaast reflecteert Dennis op een pakkende wijze welke lessen hij uit zijn ziekteperiode haalt. Hij spreekt o.a. over onderwerpen al focus, mentale weerbaarheid en de waarden van kwetsbaarheid en het bouwen van een team.

Impressie van deze spreker

Biografie

Vanaf zestienjarige leeftijd speelt Dennis in het eerste elftal van Pinoké in de Hoofklasse, en werd hij genomineerd voor Talent van het Jaar. Daarnaast is Dennis is voormalig aanvoerder van Jong Oranje, waarmee hij Europees Kampioen werd op het EK in Waterloo. Zijn laatste twee seizoenen bij Pinoké werd hij clubtopscoorder en mocht hij tijdens de play-off periode meetrainen met het Nederlands Elftal. Zijn hockey carrière eindigde wanneer een twee jarige sportblessure een kwaadaardige tumor in zijn arm bleek te zijn. Op 22 april 2018 werd er voor Dennis een bijzondere en indrukwekkende afscheidswedstrijd georganiseerd omdat hij nooit meer zou kunnen hockeyen. Dankzij een wonderbaarlijke operatie staat Dennis echter weer op het hockeyveld en speelt hij alsof er nooit iets is gebeurd. Zijn droom om arm besparend te opereren is vervangen in de droom om landskampioen te worden.

Boek Dennis Warmerdam nu als spreker

Heb jij interesse om Dennis Warmerdam te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.