Denise Kielholtz

Denise Kielholtz

Judo- & Kickboks Wereldkampioene en huidige MMA Wereldtitel kandidate

De kracht van deze spreker
  • Vastberaden
  • Motiverend
  • Spreekt uit eigen ervaring

Hoogtepunten

  • Nederlands Kampioen Judo 2003
  • 6 Wereldtitels kickboxen 2016

Over Denise Kielholtz

Denise Kielholtz is een voormalig Nederlands Kampioene Judo – 6-voudig Wereld Kampioene Kickboksen en momenteel heeft zijn een MMA – record van 6 gewonnen- en 3 verloren partijen. Denise heeft als volgend doel om binnen een van ’s werelds grootse vechtsport organisatie de wereldkampioene te worden in 2 disciplines. 1 daarvan is kickboksen en die heeft zij al. Nu de MMA-titel nog. In de vechtsport staat zij ook en niet voor niets bekend als “Miss Dynamite”.

Waarom Denise Kielholtz inhuren als spreker ?

Denise heeft haar hele carrière te danken aan haar vastberadenheid om te slagen en succesvol te zijn in hetgeen ze niet alleen leuk vond/vindt, maar waar ze al snel achterkwam dat zij ook de beste wilde zijn. Met een gezonde dosis vastberadenheid, wilskracht en doorzettingsvermogen is zij tot dusver erg succesvol geweest. Ondanks zij alleen op de judomat, in de ring en of in de octagon stond/staat weet zij als zij geen ander dat zij veel te danken heeft aan goede en betrouwbare professionals om haar heen. Mensen die niet alleen in haar geloven, maar een belangrijke bijdrage leveren in haar doelstelling en het realiseren van haar dromen. Elke dag weer is er 1 missie en 1 doel; de beste willen zijn!

Impressie van deze spreker

Biografie

Denise Kielholtz (Amsterdam, 30 maart 1989) is een Nederlands Mixed Martial Arts atleet en ex judoka en kickbokser.

In judo haalde Kielholtz bij de jeugd verscheidene medailles op Nederlandse kampioenschappen, waaronder goud in 2003 (U15) en 2008 (team).

In 2009 stapte Kielholtz over naar kickboxen, en met succes. Gedurende 8 jaar werd Kielholtz in totaal zesvoudig wereldkampioen en won ze 50 partijen en maar 3 verloren. Noemenswaardig is dat de 3 verloren partijen later in een re-match alsnog overtuigend zijn gewonnen.

Sinds 2017 is Denise thuis in de wereld van Mixed Martial Arts en vecht ze bij de Amerikaanse organisatie Bellator. Momenteel is haar record daar 6-3 en in 2021 verloor ze de strijd om de wereldtitel. Met meer motivatie dan ooit gaat Kielholtz in 2022 op jacht naar revanche.

Boek Denise Kielholtz nu als spreker

Heb jij interesse om Denise Kielholtz te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.