Chris Vos

Chris Vos

Paralympisch snowboarder

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Energiek
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Chris Vos

Chris Vos neemt je mee in zijn levens verhaal. Op 5 jarige leeftijd werd hij overreden door een shovel. De artsen zeiden tegen zijn ouders “:Dit is de laatste keer dat je je kind zal zien dus neem maar afscheid van hem” Een verhaal van nooit meer kunnen lopen naar viervoudig Wereld-Kampioen snowboarden en Paralympisch Zilver op de spelen van PyeongChang Korea 2018.

Kijk wat je wel kan en niet wat niet

Waarom Chris Vos inhuren als spreker ?

Welke weg bewandelde hij om op absoluut topniveau te presteren als sporter? Chris is inzetbaar als spreker, die zijn levensverhaal koppelt aan pure inspiratie. Met zijn verhaal wilt hij graag motiveren, inspireren en laten zien dat (Paralympische) topsport meer is dan alleen hard trainen. Vallen opstaan en weer doorgaan.  Hij is inzetbaar voor het geven van presentaties, interviews en/of tafelgesprekken en geeft snowboard- en sportclinics.

Biografie

Chris Vos is een Paralympisch snowboarder. Als gevolg van een zwaar ongeval op vijf jarige leeftijd heeft hij een verlamming over gehouden aan zijn rechter been. De specialisten uit het ziekenhuis voorspelde dat hij voor de rest van zijn leven gebruik moest maken van een rolstoel. Chris dacht hier anders over en loopt met een orthese om zijn been. Mede door zijn sportiviteit en training arbeid kan Chris lopen. Op 7 jarige leeftijd is hij begonnen met snowboarden. Om het hem te leren werd er een touw om zijn middel gedaan om zo veilig de berg af te dalen. Geïnspireerd door Nicolien Sauerbreij en mentor Bibian Mentel reist hij vanaf zij twaalfde levensjaar met zijn Snowboard de Wereld over op jacht naar overwinningen. Met succes want hij is viervoudig Wereld-Kampioen en deed mee aan 2 Paralympisch spelen met Zilver in PyeonChang Korea 2018. Een doorzetter puur sang.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Tweevoudig Wereld-Kampioen banked Slalom & Boardercross 2017
  • Tweevoudig Wereld-Kampioen banked Slalom & Boardercross 2017
  • Zilver op de Paralympische spelen van Zuid-Korea 2018

Boek Chris Vos nu als spreker

Heb jij interesse om Chris Vos te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.