Celeste Plak

Celeste Plak

Volleybal-international

De kracht van deze spreker
  • Doelgericht
  • Motivatie
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Tweede op het EK met Nederlands team 2015
  • Vierde op Olympische Spelen met Nederlands team 2016
  • Winnaar Champions League met Novara Italië 2019

Over Celeste Plak

Volleybal-international Celeste Plak is een opvallende verschijning die competitie heeft gespeeld in Italië, waar zij met haar voormalige club Novara de Champions League won. Momenteel speelt ze in Turkije bij de club Aydin Spor. Tijdens het EK 2015 (tweede plek) en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (vierde plek) was Celeste één van de uitblinkers in het Nederlandse team.

Wees vandaag de betere jij dan gisteren

Waarom Celeste Plak inhuren als spreker ?

Op 18 jarige leeftijd maakte Celeste Plak de overstap naar het buitenland om door te groeien naar de internationale top. Celeste is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview over samenwerken, innovatie en grenzen verleggen en is daarnaast beschikbaar voor het geven van volleybalclinics.

Impressie van deze spreker

Biografie

De Noord-Hollandse Celeste Plak is een volleybalster die bekend staat om haar sprong- en slagkracht. Ze is een opvallende verschijning met een enorme bos krullen. Ze werd geboren in Tuitjenhorn als dochter van een oud wereldkampioen Muay Thaiboxen. Celeste begon met volleyballen bij "De Boemel". Al snel was duidelijk dat Celeste een hoop talent had en kon doorbreken op het hoogste niveau. In Nederland kwam ze uit bij Volleybalvereniging Alterno in Apeldoorn waar ze in 2013 de Nederlandse beker won en in 2014 landskampioen werd. Op 16 jarige leeftijd werd Celeste voor het eerst geselecteerd voor het Nederlandse team. Twee jaar later mocht ze mee naar het WK waar ze direct een basisplaats had. In 2014 maakte ze de overstap naar Italië waar ze ging spelen bij Volleybal Bergamo. Met deze club won ze de Italiaanse beker. Ook in het Nederlandse team was ze succesvol want in 2015 werd ze tweede op het EK. In 2016 maakte Celeste Plak de overstap naar het Italiaanse Novara waar ook de Nederlandse Laura Dijkema en Judith Pietersen voor spelen. Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro was Celeste één van de uitblinkers aan de kant van Nederland, maar werd het team vierde. In 2019 won ze met Novara de Champions League finale tegen publieksfavoriet Conegliano. Na drie seizoenen gespeeld te hebben in Italië maakt ze de overstap naar de Turkse club Aydin Spor. Hier hoopt zij zich verder te kunnen ontwikkelen. Sinds januari 2020 is Celeste samen met Kirsten oprichters van Knip & Plak waarbij Celeste en Kirsten samen volleybalclinics verzorgen voor alle leeftijden.

Boek Celeste Plak nu als spreker

Heb jij interesse om Celeste Plak te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 10 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.