Carlos Lens

Carlos Lens

Personal trainer en tv-personality

De kracht van deze spreker
  • Vitaliteit
  • Ondernemen
  • Motivatie
Talen:
  • Nederlands

Over Carlos Lens

Carlos Lens is de personal trainer van vele bekende Nederlanders. Hij introduceerde Thai Bo succesvol in Nederland en werd onder andere bekend van tv-programma’s zoals Big Diet en De Gouden Kooi.

Waarom Carlos Lens inhuren als spreker?

Carlos Lens is een man die een groep mensen kan inpakken vanwege zijn ongedwongen manier van presenteren en doorzettingsvermogen. Een echte motivator. Met zijn internationale ervaring als fitnesstrainer en als zelfstandig ondernemer is hij uitstekend in staat om het beste uit beide werelden te combineren in presentaties over vitaliteit en gezondheid, workshops en workouts.

Biografie

Carlos Lens rondde in 1996 zijn CIOS sportopleiding af, met als specialisatie Fitness, Aerobics en Sportmanagement. Na zijn studie vertrok Carlos Lens naar Florida, waar hij voor verschillende sportcentra aerobicslessen verzorgde. Bij zijn terugkeer introduceerde hij het populaire Thai Bo in Nederland. Hij gaf workshops aan honderden collega-instructeurs en bracht een video uit, die uitgroeide tot de best verkochte Nederlandse fitnessvideo. De expertise van Carlos Lens is de afgelopen jaren geraadpleegd in verschillende televisieprogramma's, zoals Big Diet, De Gouden Kooi, S.O.S. Sonja en Koffietijd. Carlos maakte tevens naam als personal trainer van vele bekende Nederlanders en presenteerde zijn eigen programma Work That Body op Net 5. In augustus 2011 lanceert Carlos Lens Personal Gym Amsterdam: een nieuwe club met een uniek concept. De introductie van Personal Gym Amsterdam stelt Nederland in staat om te profiteren van de trainingen die tot voor kort waren voorbehouden aan sterren als Linda de Mol, Bridget Maasland en Anouk.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Oprichter Personal Gym Amsterdam 2011
  • Presentator tv-programma 'Work That Body'
  • Personal trainer van bekend Nederland heden

Boek Carlos Lens nu als spreker