Bert Pessink

Bert Pessink

Presentator

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Media
  • Energiek
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Presentator Nike Park Euro 2000
  • Presentator EK Cross Country Tilburg 2005
  • Presentator Vip Locatie Grand Depart Tour de France Utrecht 2015

Over Bert Pessink

Bert Pessink is de stem van hardlopend Nederland. Als vaste presentator van alle grote hardloopevenementen van Nederland maakt hij met zijn enthousiasme en deskundigheid voor topper, trimmer en toeschouwer van elk evenement een klinkend succes.

Waarom Bert Pessink inhuren als spreker ?

Bert Pessink weet als (sport) presentator de top- en breedte sport te vertalen naar het publiek en de deelnemers, hij is inzetbaar als commentator of spreekstalmeester bij een sportevenement, tijdens sportclinics, als duopresentator of als interviewer/aangever van bekende topsporters.

Impressie van deze spreker

Biografie

Na zijn actieve sportcarrière als loper, fietser en langebaanzwemmer is Bert Pessink (51) uit Roosendaal al meer dan 30 jaar de Stem van veel grote hardloopevenementen door heel Nederland waaronder de bekende Zevenheuvelenloop, de Dam tot Damloop, de City-Pier-Cityloop en de grote stadmarathons van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Verder is hij de vaste presentator van de grootste LadiesRuns van Nederland waaronder de Marikenloop en de Utrechtse Meidenloop. Ook de grootste buisinessloop van Nederland, de ZuidasRun in Amsterdam staat op zijn programma. Allemaal evenementen met veel deelnemers, toeschouwers, tv-coverage en A-sponsoren. Tijdens deze wedstrijden passeerden talloze kampioenen en beroemdheden zijn microfoon voor een praatje. Bert noemt zichzelf graag infotainer, hij geeft deskundige informatie in combinatie met luchtig entertainment. Dit maakt zijn vorm van presenteren prima om naar te luisteren.

Naast het hardlopen was Bert al betrokken bij de presentatie van het Nike Park tijdens het EK Voetbal 2000, trendy Inline Skate Events door heel Nederland, Internationale Triatlons, een aanval op het wereldrecord Aerobics op het Malieveld in Den Haag en als presentator op een VIP locatie tijdens het Grand Depart van de Tour de France in Utrecht 2015. Bert Pessink heeft naast het commentaar ook organisatorisch oog voor het bewaken van de tijdslijnen van het programma en is hij specialist in het doen van prijsuitreikingen en huldigingen.

Boek Bert Pessink nu als spreker