Ben van der Burg

Ben van der Burg

Voormalig schaatser en commercieel directeur

De kracht van deze spreker
  • Ondernemen
  • Energiek
  • Innovatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Nederlands kampioen allround 1990
  • Zilver WK allround 1990
  • Deelname Sportmonologen 2017

Over Ben van der Burg

Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 een succesvolle langebaanschaatser. In zijn carrière werd hij Nederlands kampioen allround en werd hij in 1990 tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen. Op dit moment is Ben van der Burg commercieel directeur bij Triple IT.

De onderstromen die niemand ziet, bepaalt de richting op elk gebied

Waarom Ben van der Burg inhuren als spreker ?

Ben van der Burg is inzetbaar voor het geven van presentaties over talentontwikkeling, innovatie en ondernemen. Door zijn ervaring met start ups in de IT-wereld kan hij naast zijn ervaringen als topsporter u meenemen in de ontwikkelingen van de digitale wereld. Mocht u een interactief programma willen, waarbij de kennis van de gasten op de proef wordt gesteld, dan kunt u ook kiezen voor de Tech Quiz van Ben van der Burg. Wilt u meer weten over wat Ben van der Burg voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Impressie van deze spreker

Biografie

De in Schipluiden geboren (1968) Ben van der Burg was een zeer talentvolle schaatser, maar zijn schaatscarrière was van korte duur. Tussen 1986 en 1991 behaalde hij een tweede plaats op WK-Allround waarin hij in een rechtstreeks gevecht met Johan Olav Koss in Heerenveen een teenlengte te kort kwam voor de eerste plaats. Na het schaatsen studeerde Ben Nederlandse Taal- en Letterkunde en behaalde een MBA op het gebied van social media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Verder maakte hij verschillende televisieprogramma's en schrijft Ben columns bij BNR. Op zakelijk gebied is hij mede-eigenaar van de start-ups Slidejockey en Repudo. Daarvoor werkte hij bij Vodafone. Op dit moment is hij commercieel directeur bij Triple IT en doet hij in 2017 mee aan Sportmonologen.

Boek Ben van der Burg nu als spreker