Bas Nijhuis

Bas Nijhuis

Scheidsrechter Betaald Voetbal en ondernemer

De kracht van deze spreker
  • Leiderschap
  • Ondernemen
  • Communicatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Debuut als scheidsrechter Betaald Voetbal 2005
  • Eerste Champions League wedstrijd 2011
  • Elite Groep van de UEFA 2015 - 2017

Over Bas Nijhuis

De in Enschede geboren Bas Nijhuis begon op zijn vijftiende al met fluiten bij de amateurs. In 2005 floot hij zijn in eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel wordt hij één van de topscheidsrechters van Nederland. Vanaf het jaar 2011 fluit hij ook in de Champions League. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer. Bas is in het bezit van twee bakkerijen. Maar ook voor die tijd was hij al ondernemer, toen in zijn eigen slagerij.

Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd

Waarom Bas Nijhuis inhuren als spreker ?

Bas Nijhuis is inzetbaar voor interactieve presentaties waarin hij videobeelden laat zien van de wedstrijden die hij fluit. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vind hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie? Al deze onderwerpen komen naar voren. Naast zijn rol als scheidrechter speelt hij ook in op zaken waar een ondernemer mee te maken heeft.

Impressie van deze spreker

Biografie

Bas Nijhuis wordt op 12 januari 1977 geboren in Enschede. Al op vroege leeftijd blijkt dat hij talent heeft als scheidsrechter. Vanaf zijn vijftiende fluit hij al officiële wedstrijden en het talent druipt er bij hem vanaf. Op zijn 28ste fluit hij zijn eerste Betaald Voetbal wedstrijd en daarna gaat zijn carrière erg snel. Op 18 oktober 2011 maakt Bas Nijhuis zijn debuut in de Champions League met de wedstrijd Olympiakos - Borussia Dortmund. Ook in de Nederlandse competitie krijgt hij steeds meer topwedstrijden toebedeeld vanuit de KNVB.

Naast scheidsrechter is Bas Nijhuis ook ondernemer. Na eerst een slagerij in beheer te hebben gehad, is Bas sinds 2013 eigenaar van twee bakkerijen.

Bas Nijhuis had tijdens zijn gehele presentatie van iedereen de aandacht!

Bas had van zowel voetballiefhebbers, maar ook van diegene die geen verstand van voetbal hebben, mannen, vrouwen, jong en oud; vanaf het eerste tot laatste moment alle aandacht. In zijn dynamische, boeiende, leerzame en humorvolle interactieve presentatie werden we meegenomen in de wereld van voetbal, media en marketing.

9.2

Boek Bas Nijhuis nu als spreker

Heb jij interesse om Bas Nijhuis te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.