Bart Nolles

Bart Nolles

Presentator Europa League en Tour Du Jour, verslaggever en dagvoorzitter

De kracht van deze spreker
  • Media
  • Motiveren
  • Ondernemen
Talen:
  • Nederlands

Over Bart Nolles

Bart Nolles is een jonge, vlotte presentator die strak kan presenteren en interviewen, maar ook zeker openstaat voor een leuke kwinkslag of een portie brutaliteit.

 

ambitie om een interview als een gesprek te laten overkomen

Waarom Bart Nolles inhuren als spreker ?

Bart staat bekend om zijn scherpe en snelle manier van presenteren en interviewen. Wel belezen en welbespraakt. Klein van stuk, groot in daden. Bart is breed georiënteerd, heeft als presentator en verslaggever de meeste ervaring in de sport.

Biografie

Al sinds zijn 14e is Bart werkzaam in de wereld van tv en radio. Inmiddels is hij dertiger en werkzaam als presentator en verslaggever bij RTL en Rijnmond. Bart presenteert de uitzendingen van de Europa League op RTL 7 en is de afgelopen jaren het gezicht van het wielerprogramma van Tour Du Jour. Ook is hij presentator van het voetbalprogramma FC Rijnmond, dat op maandag en vrijdag te zien bij Rijmond. Bij Omroep West presenteerde hij ook op tv en deed hij radiocommentaar van sportwedstrijden. Bart heeft ruime ervaringen als dagvoorzitter en in het presenteren van evenementen. Hij presenteerde congressen, presentaties, theatershows, sportevenementen gericht op kinderen, etc.

Misschien kent u Bart van het legendarische interview dat hij ooit had met Tom Beugelsdijk, die Bart maande ‘Rustaaagh’ te blijven. Of het interview dat hij namens RTL Boulevard had met Vladimir Poetin in Sotsji. Het geeft aan dat Bart brutaal kan zijn als het moet, de glimlach zoekt als het kan, maar ook zakelijk en kritisch kan interviewen.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Presentator RTL sport update
  • Presentator Europa league
  • Presentator RTV Rijnmond

Boek Bart Nolles nu als spreker