Barbara de Loor

Barbara de Loor

Wereldkampioene schaatsen

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Doelgericht
  • Motivatie
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Derde op het EK allround 1997
  • Wereldkampioen op de 1.000 meter 2005
  • Winnares Dancing with the Stars 2006

Over Barbara de Loor

Barbara de Loor heeft mede door haar inzet veel bereikt in haar carrière. Geen natuurtalent, wel een grote wil om te winnen. In 2005 werd ze Wereld kampioen op de 1.000 meter. Na haar schaatscarrière heeft Barbara verschillende tv-programma’s gepresenteerd.

Met een kraakhelder doel kun je beginnen met bouwen

Waarom Barbara de Loor inhuren als spreker ?

Barbara de Loor presenteert over motivatie, omgaan met tegenslagen, presteren en vitaliteit. Ook geeft ze schaatsclinics, workouts en is inzetbaar als moderator.

Impressie van deze spreker

Biografie

Barbara de Loor heeft tijdens haar schaatscarrière continu aan de top gestaan. Direct na haar overstap van Jong Oranje naar de Kernploeg was zij succesvol. Zo werd ze onder andere derde op de EK Allround en greep ze net naast het podium tijdens de Olympische Spelen in Nagano 1998. Gaandeweg haar carrière specialiseerde ze zich op de middellange afstanden. Dat pakte goed uit, want in de laatste jaren van haar schaatsloopbaan werd Barbara de Loor in 2005 Wereldkampioen op de 1.000 meter. Onder barre omstandigheden in het Duitse Inzell wist ze de hele wereldtop te verslaan. Na haar actieve carrière werd de Loor gevraagd mee te doen aan het programma 'Dancing with the Stars'. Met dezelfde passie en doorzettingsvermogen als bij het schaatsen won ze de finale. Daarnaast heeft ze ook meegewerkt aan diverse televisie-programma's, heeft ze een goede doelen-programma gepresenteerd en was een van de coaches bij het programma 'De Afvallers (met Sterren)'. Barbara de Loor staat bekend om haar positieve instelling en gezonde levensstijl.

Boek Barbara de Loor nu als spreker

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!