Anthony Kruijver

Anthony Kruijver

Fitness en Lifestyle YouTuber

De kracht van deze spreker
  • Media
  • Ondernemen
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • 100.000 abonnees op YouTube 2018
  • Eigen voedingsreep en AKF merchandise 2018
  • Officieel atleet van MyProtein 2016

Over Anthony Kruijver

Anthony Kruijver is een Nederlandse Fitness YouTuber. Op zijn achttiende begon hij met fitness. Hij raakte geïnteresseerd in de sport en levensstijl die hierbij hoort en begon zich te verdiepen in alles op het gebied van training en voedingsleer. Zijn YouTube kanaal, waarop hij zijn kennis en ervaring met zijn kijkers deelt, heeft inmiddels de 100.000 abonnees gepasseerd.

Let's get it!

Waarom Anthony Kruijver inhuren als spreker ?

Anthony Kruijver is beschikbaar voor het geven van presentaties. Hij kan een verhaal vertellen dat fitness- en/of voedingsgerelateerd is, maar ook over zijn ondernemerschap en succes op social media in combinatie met YouTube.

Impressie van deze spreker

Biografie

Anthony Kruijver komt uit Amsterdam. Op zijn achttiende startte hij met fitness. Hij ontdekte zijn passie en begon zich te verdiepen in alles wat te maken heeft met training en voedingsleer. Hij startte de opleiding Sport & Beweging op de Sportacadamie van Amsterdam. Waar hij voorheen nooit de beste van de klas was, was hij dat op deze opleiding wel. Zijn interesse en passie voor de sport kwamen tot uiting. Buiten Sport & Bewegen studeerde hij nog NASM. Anthony probeerde enorm veel verschillende trainingstechnieken uit op zichzelf en verdiepte zich in alles wat in de boeken en op het internet te vinden was. Anthony wilt alles op het gebied van fitness en voeding zelf ervaren. Zo kwam hij eens zo veel aan dat hij ruim 110 kilo woog, om vervolgens af te vallen tot hij weer een fit lichaam had. Inmiddels is hij al een aantal jaar actief op YouTube, waar hij zijn ervaring en kennis met zijn kijkers deelt en behaalde hij onlangs een grote mijlpaal van 100.000 abonnees. Tevens biedt hij voedings- en trainingsschema's en personal training aan.

Boek Anthony Kruijver nu als spreker

Heb jij interesse om Anthony Kruijver te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.