Anel Mahmutefendic

Anel Mahmutefendic

Handball Trainer VfL Gummersbach Handball Bundesliga

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Communicatie
  • Teamplayer
Talen:
  • Duits
  • Nederlands
  • Engels

Over Anel Mahmutefendic

Anel Mahmutefendic is een voormalige Nederlands handbalinternational en een A-license trainer in de Duitse Bundesliga. Op 15-jarige leeftijd is hij door de oorlog in voormalig Joegoslavië naar Nederland gevlucht en heeft hier zijn maatschappelijke en sportieve carrière opgebouwd. Anel deelt graag zijn ervaringen op gebied van motivatie, samenwerken, teambuilding, doorzetten en grenzen verleggen. Individueel en als team. Daarbij maakt hij een mooie link tussen sport en het bedrijfsleven.

Teamwork makes the dream work

Waarom Anel Mahmutefendic inhuren als spreker ?

Anel Mahmutefendic is inzetbaar als gastspreker, dagvoorzitter, (sport)clinics en trainingen op gebied van communicatie, teambuilding, samenwerking, motivatie en grenzen verleggen.

Biografie

Anel Mahmutefendic is geboren in Bosnië waar hij zijn eerste handbalstappen op 6-jarige leeftijd heeft gezet. Tijdens de oorlog in zijn vaderland is hij naar Nederland gevlucht waar hij uitgegroeid is tot Nederlands international. Op 18-jarige leeftijd is Anel Mahmutefendic als Nederlands “Handbaltalent van het Jaar” uitgezonden naar de Olympische Spelen in Atlanta 1996. Na een aantal jaar in de Duitse profcompetitie te hebben gespeeld, is hij in 2006 Nederlands Kampioen, Nederlands Bekerwinnaar en SuperCup Winnaar geworden. Vanaf 2016 is hij als trainer werkzaam in tophandballand Duitsland, bij onder andere de topclubs en meervoudige Europacup winnaars Füchse Berlin en VfL Gummersbach. Naast zijn handbal carrière heeft Anel Mahmutefendic na zijn studie Management, Economie en Recht mooie successen geboekt in het management van een aantal vooraanstaande Nederlandse bedrijven waaronder Tempo Team, Centric en Abbott. Daar was hij in staat succesvolle teams te ontwikkelen die vele successen behaalden. De levenservaringen van Anel Mahmutefendic in combinatie met z’n sportieve en maatschappelijke carrière maken hem een veelzijdige interessante spreker op gebied van motivatie, communicatie, samenwerking, teambuilding en honger naar successen.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Olympische Spelen Atlanta 1996
  • Handbaltalent van het jaar 1996
  • Nederlands Kampioen, Bekerwinnaar, Winnaar Supercup 2006

Boek Anel Mahmutefendic nu als spreker