Allard Lindhout

Allard Lindhout

Scheidsrechter leiderschapscoach en spreker

De kracht van deze spreker
  • Eerlijk, oprecht en integer
  • Charismatisch met gezonde zelfspot
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Allard Lindhout

Allard Lindhout is voetbalscheidsrechter in de Eredivisie. Allard vertelt vol passie en op zeer interactieve wijze zijn verhaal: een kijk door de ogen van de spelleider die zich tussen de miljoenenverdieners en beste spelers in de stadions begeeft. Zelfspot en charisma blijken Allard zijn sterkste kanten. Zijn natuurlijke habitat: leiderschap, samenwerking en communicatie zorgen voor een lezing die u niet snel zult vergeten.

Blunders en zelfspot; wedden dat je ver kunt komen?!

Waarom Allard Lindhout inhuren als spreker?

Allard is inzetbaar als spreker op uw congres, hij heeft feeling met het spreken voor grote groepen en is inzetbaar als dagvoorzitter. Hij is zowel overdag als in de avond beschikbaar op alle dagen van de week.

Biografie

Allard Lindhout is talentvol scheidsrechter in de Eredivisie. Hij leidt voetbalwedstrijden op het allerhoogste niveau. Wat ooit begon als droom, is nu werkelijkheid en nog altijd is zijn ster reizende. Elke week geeft hij leiding aan het spel waar heel Nederland op zondagavond zeven uur naar kijkt of wordt hij bekritiseerd door 50.000 man op de tribunes. Dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Allard voelt zich thuis op het veld en op de sprekersvloer. Leiderschap, omgaan met kritiek, druk en weerstand of managen van topverdieners met noppen aan, het is aan hem wel besteed.

Als 23-jarige schreef Allard Lindhout, als een van de jongste ooit, historie met zijn debuut als scheidsrechter in het Betaald Voetbal (AGOVV – RBC Roosendaal). Al zo jong een autoriteit. Wat in 2010 begon, resulteerde na vele hordes in zijn debuut als scheidsrechter in de Eredivisie (2015, Willem II – FC Groningen). Hij won de strijd tegen de media, hevige kritieken binnen zijn omgeving en vooral van zichzelf. Allard is een meester in het vertellen van zijn verhaal waarin hij open en bloot vertelt over zijn persoonlijke strijd tegen kilo’s en het omgaan met druk. Het huidige voetbal innoveert, zo ook hij. De komst van de Video Referee neemt vele nieuwe inzichten met zich mee. Eindelijk wordt het spel eerlijker, maar de kunst van het leiding geven onder toeziend oog van heel Nederland, blijft bestaan.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Promotie naar de Seniorlijst (hoogste scheidsrechters groep in Nederland) 2017
  • Debuut als Additionele Scheidsrechter in de Champions League 2018
  • Eerste wedstrijden van de traditionele top drie gefloten 2018

Boek Allard Lindhout nu als spreker

Heb jij interesse om Allard Lindhout te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.