Aicha Marghadi

Aicha Marghadi

Presentatrice, journalist en schrijfster

De kracht van deze spreker
  • Communicatie
  • Media
  • Zakelijk
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Presentatrice Studio Sport 2010 - 2012
  • Presentatrice Ziggo Sport 2017

Over Aicha Marghadi

Aicha Marghadi staat bekend als presentatrice van Studio Sport waar zij wekelijks het Sportjournaal presenteerde. In het verleden was Aicha ook nog actief als tv- en radiojournalist en schrijfster. Op dit moment is zij presentatrice bij Ziggo Sport.

De pijn van vandaag, is de kracht van morgen

Waarom Aicha Marghadi inhuren als spreker ?

Aicha Marghadi weet een brug te slaan tussen vele verschillende groepen en weet dit goed door te vertalen naar het bedrijfsleven. Aicha weet haar etnische achtergrond en Nederlandse opvoeding goed te combineren binnen haar functie als vrouw in de mannenwereld bij Studio Sport. Aicha is beschikbaar als presentatrice, dagvoorzitter, gastvrouw en interviewer. Met haar grote ervaring als sportpresentatrice en journalistieke achtergrond weet ze de juiste toon te zetten bij het begeleiden van seminars, congressen en evenementen.

Impressie van deze spreker

Biografie

Aicha Marghadi werd geboren in Marokko en groeide op in Nederland. Na een studie PR & Communicatie begon ze haar journalistieke carrière bij de radio, eerst bij AmsterdamFM en later bij FunX. In 2005 maakte Aicha de overstap naar televisie en werd ze presentatrice van de Amsterdamse zender AT5. Hier werd Aicha al snel actief binnen de sportredactie, maar kreeg ze tevens de kans om haar activiteiten uit te breiden als verslaggever en nieuwslezer. Enkele jaren later maakte Aicha de overstap naar NOS Studio Sport en werd ze één van de vaste gezichten van het Sportjournaal. In 2012 maakte ze bekend te stoppen bij NOS Studio Sport. Aicha schrijft voor het blad Life After Football. Hierin neemt zij openhartige interviews af met profvoetballers en oud-voetballers in binnen- en buitenland. In 2013 was Aicha een van de deelnemers in het populaire programma Expeditie Poolcirkel op RTL 5. Vanaf september 2017 is ze verbonden aan Ziggo Sport waar zij rondom de verschillende programma's actualiteiten naar voren laat komen.

Boek Aicha Marghadi nu als spreker