Sportmonologen

Bekijk video

In Sportmonologen staan de gewezen topsporters hernieuwd in de volle schijnwerpers van de aandacht. Maar nu laten ze de dekking zakken en tonen zichzelf in al hun kwetsbaarheid. Hoogte en dieptepunten, glorie en verdriet staan voor even naast elkaar in de arena van de ziel.

Sportmonologen is een productie van Xsaga ism SportsSpeakers. Aan Sportmonologen werken sporters mee als Björn van der Doelen, Michael Boogerd, Esther Vergeer en Erben Wennemars.  Sportmonologen is ook als theatervoorstelling voor uw bedrijf beschikbaar bij u in theater of bij u op locatie, waarbij minimaal twee sporters u meenemen in al hun kwetsbaarheid.

Na een succesvolle reeks voorstellingen afgelopen jaar op de Parade stonden de topsporters 2 en 6 mei 2015 in De Kleine Komedie in Amsterdam. De aankomende periode zendt de NOS deze Sportmonologen uit op NPO1. Houd ook onze Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven!

En ook dit jaar staat Sportmonologen weer in de Kleine Komedie en op de Parade. In de Kleine Komedie staan te sporters op 5 en 6 september op de planken. De data van de Parada zijn: 3 t/m 7 augustus in Utrecht, 21 t/m 28 augustus in Amsterdam. Ditmaal vertellen o.a. Arnold Vanderlyde, Kim Lammers, Bas van de Goor, Thomas Dekker en John de Wolf hun verhaal. Kaarten voor de Kleine Komedie zijn te koop vanaf 21 mei a.s. Houdt de website van De Kleine Komedie en De Parade in de gaten voor het programma en meer informatie.

Wilt u meer informatie over Sportmonologen, neem dan contact op met SportsSpeakers via info@sportsspeakers.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan waarbij u al een selectie kan maken uit onderstaande sporters.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Contactpersoon (verplicht)
  Telefoon
  Email (verplicht)
  Datum event
  Bericht