De Parade Utrecht

Sport is drama, emotie, pijn en leent zich daarom goed voor theater. Na het bewonderen van de Sportmonologen begrijp je waarom!

Sportmonologen de Parade Utrecht

Voormalige topatleten vertellen hun verhaal in de Sportmonologen. Ze vertellen over hun relatie met lange latten, hun gevecht met boksen, het afzien tijdens het wielrennen en de oorlog met voetbal. In vijftien minuten nemen ze je mee in hun wereld van prestatie, winst en verlies. Ze vertellen over het halen van de eindstreep, of het falen. Daarbij hoor je de adrenaline door hun lijf jagen en voel je de verzuring in hun spieren. Van Pedro van Raamsdonk tot Michael Boogerd en van Bjorn van der Doelen tot Edith Bosch, allen delen ze hun grootste successen én tegenslagen.

De Parade Utrecht

De Sportmonologen komen terug op de plaats waar het allemaal begon, de Parade Utrecht. Op de parade zijn meer dan 100 theater-, mime-, dans- en muziekvoorstellingen, waar De Sportmonologen deel van uit maken. Je kunt onder andere Thomas Dekker, Kim Lammers, John de Wolf, Arnold Vanderlyde, Bas van de Goor, Timothy Beck en Edith Bosch verwachten. De Parade Utrecht vindt plaats op woensdag 3 augustus t/m zondag 7 augustus in het Moreelsepark. Het Moreelsepark is makkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station van Utrecht, via de uitgang Hoog Catherijne.