Marc Lammers

De moderne coach

Marc Lammers verdient de naam moderne coach. Hij heeft veel moderne technieken geïntroduceerd, zoals een videobril, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters, cooling down vesten, oortelefoontjes en analyse software. Door het introduceren van deze technieken staat hij bekend om zijn innovaties. Er is zelfs een werkwoord naar hem vernoemd, namelijk het lammeren.

Een coach met vele talenten

Na zelf te hebben gehockeyd is Marc hockeyteams gaan coachen. Onder andere het nationale damesteam van Spanje, het nationale herenteam van België en het nationale damesteam van Nederland. Marc Lammers stond als bondscoach aan de leiding, toen het Nederlandse dameshockeyteam op de Olympische spelen van 2004 in Athene de zilveren medaille won. Ook bij het behalen van de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking stond Marc aan de leiding.

Na zijn jaren ervaring als coach van verschillende jeugd-, dames-, én herenhockeyteams heeft Marc Lammers een nieuwe uitdaging gevonden, namelijk het coachen van bedrijfsteams. Dit doet hij door het geven van interactieve lezingen en workshops, waarbij deelnemers nauw betrokken worden. Zijn doel is hierbij niet veranderd, met het team samen van goed naar goud!

Marc Lammers boeken als spreker

Op de gebieden coaching en leiderschap zit Marc Lammers niet stil. Niet veranderen is stilstaan. Het team of de organisatie die zich het best weet te ontwikkelen zal de concurrentie verslaan! Tijdens zijn presentatie vertelt Marc over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen. Dit doet hij enthousiast en vol passie en voorbeelden uit de praktijk weet hij daarbij te vertalen naar bedrijfssituaties. Ben jij nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om Marc als spreker te boeken. Of bekijk alle andere spekers.