Zeilclinic

Nederland staat bekend om zijn vele wateren en de lange uitgestrekte kust van de Noordzee waar op wordt gezeild. Op de kleine plassen wordt bovendien veel recreatief gezeild, een activiteit die zeer geïntegreerd is in onze samenleving. Nederland staat bekend om de vele goede zeilers en de prestaties die zij leverden in het zeilen. Kortom: zeilen is als sport niet weg te denken uit de Nederlandse maatschappij. Wil jij met een kleine groep collega’s of vrienden leren zeilen van een topsporter? Boek dan nu onze zeilclinic!

Nederland is het ideale land om te zeilen door de vele wateren die er zijn. Door het hele land zijn locaties waarop de zeilclinic kan plaatsvinden (denk hierbij aan de Friese Meren, de Loosdrechtse Plassen, Scheveningen, Zeeland of de Biesbosch), wellicht niet eens ver uit de buurt bij jullie organisatie of bedrijf.

  • ${result.title.rendered}

 

Een zeilclinic kan als volgt worden ingedeeld:

  • Leer de basics van het zeilen tijdens een instructie aan land. De presentatie kan worden toegepast op een door jou gekozen thema
  • Een zeiltocht van een dagdeel of een gehele dag (mogelijk door heel Nederland)

Afhankelijke van de grootte van de boot is een zeilclinic mogelijk voor een groep tussen de 10 en 15 personen.

Tijdens een zeilclinic leer je om in een kleine groep samen te werken, leiding te nemen en taken te verdelen. Er zijn meerdere bekende zeilers die jou de fijne kneepjes van het zeilvak kunnen bijbrengen zoals Roy Heiner, Bouwe Bekking, Lobke Berkhout en Gerd-Jan Poortman.