Tennisclinic

Eén van de grootste Nederlandse sportmomenten vond plaats in 1996 op het heilige gras van Wimbledon. Richard Krajicek won in de finale met 6-3, 6-4 en 6-3 van Malivai Washington. Dit gaf het Nederlandse tennis een enorme boost, mede door deze prestatie staat tennis nog altijd in de top vijf van meest populaire sporten van Nederland. Tennis is een geschikte sport voor een workshop, voor jong en oud. Het is een gezellige en leuke sport die voor iedereen toegankelijk is. Daag jezelf uit met een tennisclinic!

Een tennisclinic is ideaal voor een grote groep mensen, waarbij er prima een groot verschil in niveau kan bestaan. SportsSpeakers biedt de mogelijkheid om op de baan te staan met de huidige en voormalige sterren van het Nederlands toptennis. Zo word je begeleid door voormalige helden zoals Raemon Sluiter of Richard Krajicek.

 

  • ${result.title.rendered}

 

We hebben een divers aantal tennisclinics. Voorbeelden van hoe een clinic eruit kan komen te zien:

  • Een uur durende clinic onder begeleiding van een top tennisser
  • Een uur durende rolstoeltennisclinic onder begeleiding van een top tennisser
  • Een serveerclinic  van een uur van een top tennisser
  • Een 45 minuten durende clinic aangevuld met een tennisdemonstratie van 15 minuten door een professional.

Het mogelijke aantal deelnemers voor een tennisclinic is afhankelijk van het aantal beschikbare banen en begeleiders. Per baan en per begeleider kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de clinic om de kwaliteit van de workshop te waarborgen.