Tennisclinic

Eén van de grootste Nederlandse sportmomenten vond plaats in 1996 op het heilige gras van Wimbledon. Richard Krajicek won in de finale met 6-3, 6-4 en 6-3 van Malivai Washington. Dit gaf het Nederlandse tennis een enorme boost en mede door deze prestatie staat de sport nog altijd in de top vijf van meest populaire sporten van Nederland. Tennis is een geschikte sport voor een workshop. Het is een gezellige en leuke sport die voor iedereen toegankelijk is.

Tennis is een van de meeste beoefende sporten ter wereld. Ook in Nederland behoort tennis tot de landelijk meest gespeelde sporten. Een tennisclinic is ideaal voor een grote groep mensen, waarbij er prima een groot verschil in niveau kan bestaan. SportsSpeakers biedt de mogelijkheid om op de baan staan met de huidige en voormalige sterren van het Nederlands toptennis. Zo kunt je begeleidt worden door voormalig helden Raemon Sluiter of Richard Krajicek.

 

  • ${result.title.rendered}

 

Hieronder een aantal opties hoe een clinic eruit kan komen te zien:

  • Een uur durende clinic onder begeleiding van een top tennisser
  • Een uur durende rolstoeltennisclinic onder begeleiding van een top tennisser
  • Een uur durende serveerclinic van een top tennisser
  • Een 45 minuten durende clinic aangevuld met een tennis demonstratie van 15 minuten door een professional.

Het mogelijke aantal deelnemers voor tennisclinic is afhankelijk van het beschikbare aantal banen en begeleiders. Per baan en per begeleider kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de clinic om de kwaliteit van de workshop te waarborgen.