Sportcommentatorclinic

Heel Nederland krijgt kippenvel wanneer ze Jack van Gelder horen schreeuwen: ‘Bergkamp, Bergkamp, Bergkaaaaaaaamp’. Met een sportcommentatorclinic ben je voor heel even commentator bij een belangrijke sportmoment zoals de finale van het EK in ’88 of de gouden race van Ranomi Kromowidjojo op de Olympische Spelen van Londen. Wie wil dat nou niet?

Een sportcommentatorclinic is een unieke belevenis. Zelden krijgt iemand de kans om een uniek Nederlands sportmoment op deze manier te herbeleven en van eigen commentaar te voorzien. En dit alles onder begeleiding van Nederlands beste sportcommentatoren! Nederland heeft tal van enthousiaste sportcommentatoren. Van schaatsen tot voetbal en van turnen tot wielrennen: elke sport heeft een commentator met een eigen identiteit. Een aantal prominenten die de sportcommentatorclinic kunnen verzorgen zijn:  Martin HersmanToine van Peperstraten,  Tom van 't HekHans van Zetten en Jack van Gelder.

 

  • ${result.title.rendered}

 

Je kunt het volgende verwachten van een sporcommentatorclinic:

  • 10 minuten uitleg over het vak van een sportcommentator
  • 45 minuten oefenen onder begeleiding
  • Het verslag doen van een sportmoment naar keuze
  • Elke deelnemer ontvangt een usb-stick met zijn of haar sportmoment voorzien van eigen commentaar

Een sportcommentatorclinic is geschikt voor groepen met maximaal twintig personen en is perfect te combineren met een andere clinic over bijvoorbeeld door een link te leggen met de specificaties sales of ondernemen. Tevens kan de clinic op elke locatie gehouden worden.