Schermclinic

Schermen is een van de oudste Olympische sporten. Een schitterende sport die in Nederland niet de aandacht krijgt die het verdiend. De tactiek, techniek en de super snelle bewegingen van de schermers, de witte pakken en de degen, sabel of floret die uitnodigen om vast te pakken. Dat wil je ook! SportsSpeakers biedt de optie een professionele schermclinic te volgen onder leiding van Nederlands beste schermer aller tijden: Bas Verwijlen.

Een schermclinic is mogelijk op verschillende locaties. Of je nu een vergaderzaal, een historische plek als een kasteel of buiten op een plein in gedachten hebt, de schermclinic kan overal worden gegeven. De nieuwste draadloze scoring systemen maken dit mogelijk. Van masker tot schermvest en van handschoen tot degen, overal is aan gedacht en veiligheid en plezier staan voorop. Je schermt met dezelfde materialen die Bas ook op de Olympische spelen gebruikt om het 'echte' gevoel te krijgen.

 

  • ${result.title.rendered}

 

De schermclinic kan worden ingericht naar wens. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een presentatie over de carrière van Bas Verwijlen met desgewenst gekoppelde thema's zoals visualisatie, doelen stellen, teamformatie, omgaan met spanning, energiemanagement en omgaan met tegenslagen
  • Een schermdemonstratie
  • Uitleg over de basisprincipes van de schermsport, wedstrijdvormen, regels en hoe het wapen te gebruiken
  • Aan de slag! Nadat je de basisprincipes van het schermen onder de knie heeft gaat je zelf aan de slag. In een toernooi schermt je voor de overwinning!

We denken graag met je mee over een geschikte invulling van de dag.