Schaatsclinic

Schaatsen en Nederland zijn verbonden met elkaar. Geen enkele sport roept in ons koude kikkerlandje zoveel nostalgie en trots op als de schaatssport. Ieder jaar rond januari/februari is Nederland weer in de ban van de Elfstedentocht en worden, wanneer mogelijk, massaal de ijzers ondergebonden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nederland zo sterk vertegenwoordigd is in de internationale schaatstop. Wil jij met vrienden, familie of collega’s van een professional leren om (nog beter) te schaatsen? Boek dan een schaatsclinic.

Schaatsen is een echte gezelligheidssport die door iedereen beoefend kan worden ongeacht het niveau. Een schaatsclinic staat niet alleen garant voor een leuke middag maar ook voor een verbetering van conditie en techniek.

  • ${result.title.rendered}

 

Nederland kent vele schaatssterren. Huidige toppers zoals Sven Kramer en Ireen Wüst zijn via SportsSpeakers inzetbaar voor een clinic. Maar ook de oude sterren zoals Erben Wennemars en Rintje Ritsma helpen je graag een slag te maken om zo nog meer van het schaatsen te kunnen genieten.

Binnen het concept schaatsclinic vind je vele mogelijkheden:

  • 45 minuten schaatsen onder begeleiding van een topschaatser
  • 2 keer 45 minuten schaatsen onder begeleiding van een topschaatser, met een 'Koek en Zopie'- break.

Een schaatsclinic is geschikt voor maximaal 15 personen per begeleider. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers veel persoonlijke aandacht krijgen.