Klimclinic

Klimmen op de wand is voor iedereen een leuke en sportieve uitdaging. Een activiteit waarbij je grenzen leert verleggen en werkt aan teambuilding onder professionele begeleiding. Naast veiligheid staat een dag vol gezelligheid, sportiviteit en uitdagingen voorop bij het klimmen. Door samenwerking met een collega probeer je de top van de klimwand te bereiken. Terwijl je klimt, word je gecoacht door een professionele coach, die er ook voor zorgt dat je veilig en zeker de klimwand kan beklimmen. SportsSpeakers organiseert een klimclinic voor uiteenlopende groepen.

Een klimclinic op de wand staat garant voor plezier. De klimclinic kan volledig naar wens van de klant op maat worden gemaakt. Aan de orde komen belangrijke zaken als: touw-, zekerings- en basisklimtechnieken. Vertrouwen, teambuilding en resultaten behalen zijn deze dag het onderwerp van gesprek.

  • ${result.title.rendered}

 

    Een klimclinic is op vele manier in te vullen:

  • Een klimclinic van anderhalf uur waarin de basistechnieken van het klimmen worden geleerd
  • Een klimclinic van anderhalf uur waarin de thema's teambuilding, vertrouwen en resultaten behalen centraal staan
  • Een klimdemonstratie door een van Nederlands beste bergklimmers

SportsSpeakers bied je de mogelijkheid om te klimmen met bekende bergbeklimmers. Zo kunt u o.a. begeleidt worden door bergbeklimmer en avonturier Wilco van Rooijen. Of laat je meenemen op reis door Katja Staartjes. Beiden hebben ervaring als expeditieleider waarover zij je alles kunnen vertellen. Bovendien zorgen zij voor een veilig verloop van de cursus.