Judoclinic

Judo is een wereldwijd populaire zelfverdedigingssport en bovendien een Olympische sport. De Judo Bond Nederland kent ruim 60.000 leden verdeeld over bijna 800 verenigingen. Het is dan ook niet vreemd dat Nederland vele judohelden kent. Hoewel het oog soms anders doet vermoeden, gaat de sport over techniek in plaats van kracht. Wie is het slimst? Tijdens een judoclinic ervaar je zelf de magie van deze traditionele verdedigingssport.

Wat is er mooier dan een judoclinic volgen onder begeleiding van Nederlands grootste judo prominenten? Helden als Dennis van der Geest, Mark Huizinga, Edith Bosch, Kim Polling en Anicka van Emden zorgen voor professionele begeleiding van hoog niveau. Zij leggen je op enthousiaste wijze de basisprincipes van hun sport uit. Een judoclinic kan worden gegeven met een sterke terugkoppeling naar het bedrijfsleven. Deze clinics zijn erg geschikt voor personeelstrainingen of activiteiten met de focus teambuilding, grenzen verleggen en vitaliteit.

  • ${result.title.rendered}

 

Afhankelijk van jouw wensen en doel kan de training worden ingericht met een combinatie van de volgende activiteiten:

  • Een presentatie van een prominent uit de sport waarin het doel van de activiteit duidelijk naar voren wordt gebracht
  • Een introductiecursus in de judosport met een sterke focus op tactiek en/of vitaliteit
  • Een clinic waarin een deel fysieke inspanning wordt afgewisseld met tactische besprekingen en korte presentaties
  • Breng het geleerde in de praktijk tijdens een actieve judoclinic van een uur

Omdat het geleerde in groepen van twee in praktijk kan worden gebracht, is de judoclinic een mogelijkheid voor grote groepen. Tijdens het actieve deel van de clinic zal iedere groep om de beurt persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van de grootte van de groep kan eventueel een extra begeleider worden ingezet.