Honkbalclinic

De honkbalsport was in de Nederlandse media ondervertegenwoordigd in vergelijking met populaire sporten als voetbal, schaatsen en fietsen. Gelukkig kwam hier in 2011 plotsklaps verandering in. Onder leiding van bondscoach Brian Farley werd het Nederlands honkbalteam, ten koste van topfavoriet Cuba, Wereldkampioen en zette de sport nationaal op de kaart. Nog nooit eerder werd een Europees team Wereldkampioen! Niemand minder dan de coach van dit winnende elftal, geeft leiding aan een professionele honkbalclinic voor jou vereniging, onderneming of vriendengroep.

Vorm een team en verbeter de teamprestatie, krijg nieuwe energie en ontwikkel een ongekend gevoel van motivatie waarop je nog lang zal kunnen teruggrijpen! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, afhankelijk van het doel dat je met de clinic voor ogen hebt.

 

  • ${result.title.rendered}

 

De mogelijkheden voor een honkbalclinic zijn:

  • Een instructie over de basics van het slaan, pitchen, catchen en fielden
  • We brengen het geleerde in praktijk. En optie is bijvoorbeeld het spelen van een onderlinge wedstrijd.
  • Real-time analyse doormiddel van ons HitTrax-systeem. Wie van jouw teamgenoten slaat de bal het verst en hardst?

Kom met je team of de hele afdeling: clinics zijn te boeken voor groepen tot 40 man. Een aansluitende vergadering op locatie behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor de opties.