Hockeyclinic

Nederland is van oudsher één van de toonaangevende landen in de mondiale hockeysport. Tevens is hockey in Nederland één van de snelst groeiende sporten van de laatste jaren. Hier kan zeker een link worden gelegd met de vele internationale successen die Nederland de afgelopen jaren heeft behaald. Naast de professionele beoefening, kan hockey worden gespeeld als snel ‘familiespel’: het is voor iedereen een leuke en vooral sportieve uitdaging.

Een hockeyclinic staat garant voor plezier. Deze familiesport kan door iedereen beoefend worden ongeacht niveau en leeftijd. SportsSpeakers werkt met alle Nederlandse tophockeyers. Huidige sterren zoals Eva de Goede, Naomi van As, Maartje Paumen, Taeke Taekema en nog vele andere hockeysterren zijn beschikbaar voor een clinic en/of demonstratie en helpen u graag de hockeysport onder de knie te krijgen.

  • ${result.title.rendered}

 

Een hockeyclinic is op vele manieren in te vullen:

  • Een clinic van anderhalf uur waarin de basistechnieken van het spel worden geleerd
  • Een clinic van anderhalf voor de gemiddelde hockeyer waarbij de nadruk op de nieuwste technieken en trucs van het hockey wordt gelegd
  • Een strafcornerclinic van een uur door begeleidt door Taeke Taekema
  • Een hockeydemonstratie door Nederlands beste hockeyers(/sters)

Een hockeyclinic is zeer geschikt voor grote groepen. Er kunnen op één veld maximaal 45 man deelnemen aan de clinic waarbij de groep wordt opgesplitst naar het niveau van de deelnemers.