Hockeyclinic

Nederland is één van de toonaangevende landen in de hockeysport. Hockey is in ons land een van de snelst groeiende sporten van de laatste jaren. Hockey is niet alleen een sport voor de professionals, maar kan ook worden gespeeld als snel ‘familiespel’. Het is voor iedereen een leuke en vooral sportieve uitdaging. Daag jezelf en je collega’s uit met een actieve hockeyclinic!

Een hockeyclinic staat garant voor plezier. Deze familiesport kan door iedereen beoefend worden, ongeacht je niveau en je leeftijd. SportsSpeakers werkt met alle Nederlandse tophockeyers. Sterren zoals Eva de Goede, Naomi van As, Maartje Paumen, Taeke Taekema en nog vele andere hockeysterren zijn beschikbaar voor een clinic en/of demonstratie. Ze helpen je graag de hockeysport onder de knie te krijgen of om nog beter te worden! Tijdens de clinic komen techniek, trucs en de wijze van trainen aan bod.

  • ${result.title.rendered}

 

Je hebt de keuze uit verschillende soorten clinics:

  • Een clinic van anderhalf uur waarin de basistechnieken van het spel worden geleerd
  • Een clinic van anderhalf uur voor de gemiddelde hockeyer. Tijdens deze clinic ligt de nadruk op de nieuwste technieken en trucs van hockey.
  • Een strafcornerclinic van een uur door begeleidt door Taeke Taekema
  • Een hockeydemonstratie door Nederlands beste hockeyers (/hockeysters)

Een hockeyclinic is geschikt voor grote groepen. Er kunnen op een veld maximaal 45 mensen deelnemen aan de clinic, waarbij de groep wordt opgesplitst naar het niveau van de deelnemers.