Hardloopclinic

Hardlopen is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest beoefende sporten in Nederland. Van de 50 miljoen hardlopers binnen Europa, worden 2,4 miljoen Nederlanders geteld! De sport is laagdrempelig, uitoefenbaar op ieder niveau en je kunt zelf bepalen wanneer je loopt. Deskundigen spreken ook wel over de zogenaamde ‘hardloopgolf’. Leer meer over hardlopen tijdens onze hardloopclinic!

Een hardloopclinic draagt bij aan de verbetering van je techniek, waarbij het voorkomen van blessures en plezier voorop staat. Laat je coachen door een van de vele ervaringsdeskundigen die Nederland kent. Voormalig Wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars motiveert tijdens zijn clinic iedereen om het beste uit zichzelf te halen en kijkt waar een verbetering te behalen is. Ook Renate Wennemars en trainer Bart Bennema geven bruikbare tips op het gebied van techniek. Tijdens onze hardloopclinic komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod.

  • ${result.title.rendered}

 

Deze clinics zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau. Onze clinics waaraan je kunt deelnemen:

  • Loopscholing gericht op het verbeteren van je techniek, voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper.
  • Een intervaltraining van 60 minuten
  • Een duurlooptraining 60 minuten
  • Een clinic van 60 minuten waarbij je 30 minuten hard loopt en vervolgens aan de slag gaat met het ontwerpen van je eigen trainingsschema
  • Een clinic van 60 minuten waarbij je de basistechnieken van het sprinten leert