Boksclinic

Nederland kent ongeveer 800 leden verdeeld over 71 erkende boksverenigingen. Het overgrote deel van deze leden zijn man, maar ook steeds meer vrouwen gaan deze vechtsport beoefenen. Niet alleen in de ring maar ook daarbuiten wordt de sport beoefend, bijvoorbeeld tijdens een work-out in een fitnesscentrum of met bootcamp-training. Zowel het fysieke contact als de sterke strategische gedachten maken boksen tot een geliefde sport. Daag jezelf uit met een boksclinic!

Laat je uitdagen en leer de technieken van het boksen. Oud Wereldkampioene Esther Schouten en Europees Kampioen Arnold Vanderlyde dagen jou en je collega's uit in de ring en zorgen voor een onvergetelijke middag. Ook Remy Bonjasky (voormalig 3x K-1 Wereldkampioen) en Lucia de Rijker (voormalig bokser) zijn beschikbaar voor het geven van een boksclinic.

  • ${result.title.rendered}

 

Een boksclinic kan op verschillende locaties worden gegeven: bij een boksschool, in een zaal of op de werkvloer. Overal worden de handschoenen aangetrokken. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Presentatie van een topsporter met een daarop volgend een boksclinic van ongeveer een uur
  • Clinic van een dagdeel waarin fysieke inspanning wordt afgewisseld met een stuk tactiek en presentatie. Hierin wordt een duidelijke link gemaakt naar situaties in het bedrijfsleven.

De clinics worden op maat gemaakt en naar wens aangepast op jullie bedrijfsdoelen en/of onderwerpen van de dag.