Win het boek van Anje-Marijcke van Boxtel!

Win het boek van Anje-Marijcke van Boxtel en Oswald Schwirtz: A Sea Change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018.

SportsSpeakers verloot het boek van Anje-Marijcke van Boxtel!

Tijdens de Volvo Ocean Race Den Haag coachte Anje-Marijcke van Boxtel Team Brunel naar de finish. Anje-Marijcke heeft met fotograaf Oswald Schwirtz een prachtig boek gemaakt: ‘A Sea Change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018′. Het is een verslag over de extreme en spannende zeilwedstrijd rond de wereld, met het bijzondere verhaal hoe een team te coachen dat 24 uur per dag onder extreme weersomstandigheden moet wil presteren.

Anje-Marijcke is organisatiepsycholoog, excutive (team)coach is business & sports. Ze werkt als internationaal spreker, thought leader en executive coach in leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling. Zij traint in business schools en masteropleidingen voor managers en coaches, coacht met name in het bedrijfsleven maar zo nu en dan ook in topsport.

“Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van leiders, teams en organisaties. Vanuit dat perspectief ligt de praktijk van business leaders en die van big boat ocean sailors dicht bij elkaar. In a VUCA world it i all about learning and growing instead of ego and knowing.”

Anje-Marijcke is genomineerd voor de Conny van Rietschoten trofee 2018 als coach van het jaar. Maandag 5 november wordt deze trofee uitgereikt tijdens het Zeiler van het Jaar Gala in het Zuiderstrandtheater.

Wil jij dit boek hebben? Laat ons in de reacties op Facebook of LinkedIn weten waarom!

Sprekers in dit artikel