Welk type dagvoorzitter past bij uw event?

Tom Egbers, Michael van Praag en Jack van Gelder zijn gespreksleiders die met een kritische blik een evenement of bijeenkomst aan elkaar praten. Dit, terwijl sfeermakers als Peter Heerschop, Dolf Jansen en Viggo Waas een lossere aanpak hebben. Zo heeft iedere dagvoorzitter zijn eigen kracht en charme en aan u de keuze welke spreker het best bij uw bedrijf of event past! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een dagvoorzitter of gespreksleider bij uw evenement? Lees snel verder!

Welke professionele dagvoorzitter past bij uw bedrijf of event?

SportsSpeakers biedt een uitgebreid en divers aanbod aan van professionele dagvoorzitters. Het voordeel van een dagvoorzitter boeken via SportsSpeakers is dat onze kwalitatieve dagvoorzitters uw evenement zeker tot een succes maken. Iedere spreker heeft zijn eigen kracht en expertise. Professionele dagvoorzitters, zorgen ervoor dat alle bezoekers tot het einde blijven en dat de zaal enthousiast blijft. Bekijk direct ons aanbod professionele dagvoorzitters.

Onze sprekers uit de sport zijn, naast presenteren, ook te boeken voor een inspirerende kick off, een presentatie of het geven van een clinic. SportsSpeakers biedt u de keuze tussen 300 sport experts, met elk zijn eigen expertise. Hierdoor is er voor elk evenement een gepaste bekende spreker! Bij SportsSpeakers boekt u niet alleen sportsprekers, maar ook coaches, presentatoren en schrijvers! Of u nu bekende sprekers zoekt voor een dag, of juist een langdurig project, in overleg kijken we samen met u naar het meest optimale resultaat.

Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw evenement over de juiste bekende spreker bezit, een spreker die perfect bij uw bedrijf past. Direct een dagvoorzitter boeken tijdens een evenement? Of misschien juist een spreker? Vraag direct een offerte aan!

Vragen over professionele dagvoorzitters of bekende sprekers?

Kunt u de juiste bekende spreker voor uw evenement niet vinden? Of wilt u graag samen sparren over de verschillende mogelijkheden? Laat het ons dan weten! Neem gerust online contact met ons op of bel 020 496 91 71. Wij helpen u graag verder!