Training op fysiek en mentaal gebied

Een training hoeft niet alleen gericht te zijn op een sportieve activiteit, hierbij kan ook gedacht worden aan het verbeteren van mentale kracht. Hoe herstel je van een tegenslag? Hoe kan je optimaal presteren? Hoe ga je om met angst? Dit zijn basisvragen waarop je misschien lastig een duidelijk antwoord weet te geven.

Diverse SportsSpeakers zijn inzetbaar voor trainingen op fysiek en mentaal gebied. Er is altijd wel een training die past bij de doelen van jouw bedrijf.

Een mentale training hoeft niet per se ingewikkeld te zijn, het is vooral een uitdaging om te blijven oefenen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je niet constant nadenkt over wat je doet? Als iets even niet goed gaat, wat moet je dan doen om het vertrouwen in jezelf te bewaren?

Door een mentale training leer je vaardigheden die je kunt gebruiken om tot een betere prestatie te komen. Vaardigheden die onder andere kunnen worden opgenomen in een trainingstraject van een SportsSpeaker zijn: doelen stellen, motivatie en vitaliteit. Onze SportsSpeakers kunnen door middel van een workshop en/of inspirerende en motiverende presentatie de link leggen tussen het privéleven en het bedrijfsleven.

Een benadering van een spreker uit de topsport blijkt op een effectieve manier te werken. Met hun keiharde topsportmentaliteit weten zij op een juiste manier om te gaan met het stellen van doelen, motiveren en het omgaan met tegenslagen. Topsporters kennen de combinatie van zowel deel uitmaken van een team als het individuele werken.

Sport en het bedrijfsleven kent veel raakvlakken, of het nu gaat om innovatie, leiderschap of ondernemen. Er is altijd wel een training die past bij de doelen van jouw bedrijf. Trainingen lopen uiteen van een interactieve trainingsdag of meerdaagse trainingen die je samen met je collega’s kan volgen.

SportsSpeakers biedt naast de mentale coaching door middel van clinics en motiverende presentaties, ook diverse trainingen aan. Diverse SportsSpeakers zijn inzetbaar voor trainingen op fysiek en mentaal gebied. Deze trainingen worden op maat gemaakt en gaan altijd in overleg met de spreker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!