Maak kennis met… Sven!

Maak kennis met… Sven!
In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Sven Leenards. Sven is onze nieuwe stagiair en gaat het team van SportsSpeakers ondersteunen.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Via de Instagram story van Robert Doornbos zag ik Influencers of Sports voorbij komen. Ik ben in mijn derde studiejaar Sportmarketing & Management veel in aanraking gekomen met influencers, dus dit wekte mijn interesse. Er bleek helaas geen plek op de afdeling voor een afstudeer stagiair, maar bij SportsSpeakers hadden ze wel interesse! Na een goed gesprek en veel vertrouwen in de samenwerking heb ik besloten om bij SportsSpeakers af te studeren.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Als afstudeer stagiair houd ik mij bezig met het zoeken naar nieuwe marktkansen voor SportsSpeakers. Door de huidige vraag in kaart te brengen ga ik opzoek naar nieuwe mogelijkheden.

Welke sport beoefen jezelf?

Na jarenlang gevoetbald en getennist te hebben, moest ik helaas wegens blessures stoppen. Nu hou ik mijn vooral bezig met fitness en obstacle-runs en probeer ik veel verschillende sporten tussendoor uit.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Als sinds de eerste dag heeft iedereen veel vertrouwen in mij, dat geeft direct een goed gevoel. Het is niet alleen mijn afstudeerproject, maar zoveel meer. Je krijgt van alle afdelingen iets mee en dat maakt het leuk. Je kan goed lachen met iedereen, maar je merkt ook de topsportmentaliteit als het nodig is. Dit is soms wel aanpoten, maar zorgt ook voor een goede uitdaging. Daarnaast het in contact staan met alle sprekers en hun inspirerende verhalen is heel interessant en leerzaam. Niet alleen de Nederlandse sprekers, maar ook de Belgische sprekers als Tessa Wullaert en Sven Nys.

Waarom een SportsSpeaker?

De sportwereld is ontzettend divers en interessant. Als je succesvol wilt zijn in de sport, moet je echt alles op alles zetten om je doelen te bereiken. Onze SportsSpeakers weten dit als geen ander en hebben stuk voor stuk een inspirerend en motiverend verhaal. Iedereen kan een goede presentatie geven, maar alleen de mensen die alles hebben ingezet op het bereiken van hun doel kunnen je echt zo raken. Ik heb veel gastcolleges meegemaakt op school, maar de presentaties van de (oud)-topsporters zijn de presentaties die mij vooral zijn bijgebleven.