Stage SportsSpeakers – september 2018 t/m januari 2019

Organisatie

SportsSpeakers is het grootste online boekingsbureau van Nederland voor bekende sportpersoonlijkheden. SportsSpeakers bemiddelt tussen topsporters, coaches en presentatoren voor diverse commerciële activiteiten zoals lezingen, sportclinics en reclamecampagnes. SportsSpeakers is onderdeel van sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar.

Stageomschrijving

SportsSpeakers is op zoek naar een stagiair die het team ondersteunt op het gebied van content. Jij bent mede verantwoordelijk voor de online marketing via de (online) kanalen. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a. het schrijven van relevante content als social posts, nieuwsbrief artikelen, blogs en profielen. Je optimaliseert en onderhoudt de website sportsspeakers.nl en houdt interviews met sporters. Je wordt nauw betrokken bij alle online marketingactiviteiten en je zult binnen jouw stageperiode als volwaardig teamlid meedraaien.

Heb jij creatief en ondernemend talent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat je hart sneller kloppen voor de sport? Dan is dit de perfecte stageplaats voor jou.

Gewenst profiel

– Bovenmatige interesse in sport
– Communicatief vaardig (zowel gesproken als geschreven zeer sterk)
– Creatief
– Nauwkeurig
– Harde werker
– Teamplayer
– Ervaring met foto en videobewerking
– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Ondernemend en pro-actief

Ben jij enthousiast en denk jij dat deze stage op het lijf is geschreven? Dan ontvangen wij graag je onderbouwde motivatie. Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@sportsspeakers.nl t.a.v. Dorian Driessen.

Periode
Start per 1 september 2018, exacte datum in overleg. Fulltime stage van 5-6 maanden.

Vergoeding
Je ontvangt een basis stagevergoeding.