SportsSpeakers Toen & Nu

SportsSpeakers begon 15 jaar geleden als nieuwe tak van het succesvolle sportmarketingbureau House of Sports. Patrick Wouters van den Oudenweijer (eigenaar) constateerde een vraag naar sprekers uit de sport. Een gemiste kans, vond hij. Echter duurde het nog lange tijd om het antwoord tot stand te brengen. Op dit idee hebben we zeven jaar lang zitten broeden. Zeven jaar lang had ik dus het idee dat het een goed idee was, tot het een obsessie werd. Toen moest het mijn hoofd uit.

Dit is echt iets waar ik lol in heb, ik houd zelf ook van het concept. Zo’n beleving met spreker uit de sport is een toevoeging aan het palet van sportmarketing, aldus Patrick. Hij noemt SportsSpeakers zijn kindje en kijkt terug op 15 jaar van mooie ontwikkelingen en ontzettende groei. Zijn er nog goals voor de toekomst? Ik zou weleens willen kijken of het concept van SportsSpeakers in andere landen tot zijn recht komt. Hiermee zijn we begonnen in België met SportSpreker.