SportsSpeakers Online is live!

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan ons nieuwe concept gefocust op een volledige online beleving. In de afgelopen periode is het vaak voorgekomen dat een evenement verschoven of gecanceld werd. Via SportsSpeakers Online is er altijd zekerheid dat jouw event door kan gaan.

SportsSpeakers Online biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw event tot een online succes te maken. Laat jouw klanten, medewerkers of andere genodigden middels een persoonlijke link hun eigen online experience ervaren.

Wist je dat:

  • Wij een volledige online event experience aanbieden?
  • Er verschillende studio opties zijn?
  • Wij verschillende (live) interactie mogelijkheden aanbieden met zowel de spreker als het publiek?
  • De studio volledig gepersonaliseerd kan worden in eigen huisstijl?
  • Je tot 45.000 klanten en relaties (internationaal) kan uitnodigen?

Het is mogelijk om diverse interactiemogelijkheden te creëren om extra beleving te geven aan jullie online vergadering, work-out, presentatie, quiz of een Q&A. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een video of poll die uitvergroot wordt getoond (met antwoord) op het scherm. Daarnaast kan de spreker de kijkers ook zien en live interactie krijgen met één of meerdere van de kijkers die uitvergroot in de studio te zien zijn. Zo lijkt het net alsof je met z’n allen in één ruimte zit.

Kortom, wil jij zekerheid dat een belangrijke meeting, presentatie, toespraak of evenement door kan gaan? Dan is SportsSpeakers Online dé oplossing! Onze sprekers zijn voorbereid om hun presentatie te geven zoals jullie van ze gewend zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op!